-Vi utvärderar just nu läget

Adam Werner kom på lån från Färjestad till Björklöven den 30 november och ska nu efter nästan tre veckor i klubben utvärderas om det blir en fortsättning eller inte i Björklöven. Vi kollade läget med sportchef Daniel Johansson.

-Vi utvärderar just nu läget och för en dialog med Färjestad, berättar Dalle för bloggen och fortsätter. -Han gjorde ett bra intryck även om det inte blev någon speltid. När det gäller beslutet så kommer det inom kort, men Dalle förtydligar att – man ska komma ihåg är att det är FBK:s spelare. Dom har sista ordet. Min alldeles egen tolkning här är att Björklöven vill ha Adam kvar, annars skulle FBK:s sista ord inte betyda något. Vill vi inte ha honom kvar, har vi honom inte kvar vad FBK än vill.

23272197460_f49a451222_b

Det blev inga matcher under den första låneperioden i Björklöven för Adam Werner? Förlängs den nu? Foto:AXELLÖF

Sen måste man ju kolla senaste läget i jakten på en forward eller back när man har Dalle på linjen och där blev svaret enligt Dalle lite trist, men ack så intressant för oss fans. -Lite på G.

Det tolkar jag som positivt, främst när jag fått vibbar att just något till slut kan vara på G. En helbra Fredag som lövensfans skulle uttrycka det?

5 thoughts on “-Vi utvärderar just nu läget

 • 18 december, 2015 kl. 00:05
  Permalänk

  Lite på G har vi ju hört sen Dalle tillträde!? Har ju inget större förtroende för honom o än mindre efter ert avslöjande ang andra ev lån osv….
  Undrar om styrelsen är nöjda? ?

  Svar
 • 18 december, 2015 kl. 02:20
  Permalänk

  svårt att uttala sig om werner iom att jag inte sett honom. spontant känns det som en bra budget-lösning. Men jag önskar verkligen att klubben har kvar pengar för en utpräglad fysisk back och en brunkande forward. jag tycker att laget behöver mer tyngd. jag tror att ifall vi får in två sådana spelare, kommer vi bli jobbigare att möta, och då kommer vår offensiv räcka för att vinna matcher.

  Svar
 • 18 december, 2015 kl. 11:14
  Permalänk

  Lite på G? Han har nog lite på G från Piteå och Mariestad. Jag har förresten hört att Dalle kollat upp möjligheten att skriva över hela Piteås och Mariestads trupp på Björklöven. Det ska visst inte kosta oss så mycket och så får vi en uppsjö ”utvecklingsbara talanger” som dominerar i ettan. Shit, vi kanske kan sikta på SHL 2029!

  Svar
 • 18 december, 2015 kl. 12:19
  Permalänk

  Utvärdera efter att inte fått chansen i ens en sekund. Idiotiskt. Skulle vara intressant o höra varför man inte testat honom. Kevin har väl inte varit på topp direkt, mycket bra men inte agerat vägg som han kan.

  Svar
 • 19 december, 2015 kl. 19:43
  Permalänk

  Hur länge tar det? När får vi veta?

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: