Vi summerar vårt V75 till förmån för #fyllhallen

Det börjar bli dags att återkomma med rätt rad och ev. utdelning på sajtens system efter V75 och dagens tävlingar på Umåker.

Sajtens system enligt följande:

 1. 1,2,4,6,9 (3,7)
 2. 2,3,6,7 (15,9)
 3. 1,3,5,7,10 (8,4)
 4. 3,7,8,9,11 (1,2)
 5. 3,5 (1,2)
 6. 6 (9,10)
 7. 4,6,7,12 (2,1)

Där rätt rad i V75 blev.. 6,6,1,3,8,6 och 11.

Detta gav oss då totalt fem rätt men tyvärr totalt 0 kr tillbaka.

Sajtens kommentar:

När det gäller trav så är spelet komplext, det gäller att värdera så otroligt många olika faktorer. Sedan när det gäller en insamling och ett system likt detta så är ju en utdelning likt tio tusen eller nåt likande inte heller det man strävar. Vi försökte denna gång att bygga ett troligt system och det fanns några olika hästar som hade kunnat gett rätt bra utdelning ifall någon av favoriterna skulle svika.

Tyvärr lite väl favoritbetonat inledningsvis mot för de förhoppningar vi hade och där vi medvetet valde att gardera. Men därefter tyvärr två rejäla rensare där vi inte hade så många streck och det var tyvärr inte alls i linje med det vi och våra experter hade hoppats och trott på.

Men vi lär komma igen, det är små marginaler och nästa gång kan det just vara vi som sätter sjuan och på så sätt kan bidra med ett fint tillskott till vårt gröngula Björklöven.

Foto: Lucas Norlin

*

Pengarna räckte även till en DD.

DD 1 – 6

DD 2 – 1,7,12

Där rätt rad i Dagens Dubbel blev.. 6 och 11 till hela 124,40 gånger insats.

Detta gav oss då tyvärr inte heller rätt Dagens Dubbel i dag.

*

Vi vill återigen passa på att tacka alla som på olika sätt bidrog till systemet till förmån för kampanjen #fyllhallen och ytterst vårt gröngula Björklöven. Utdelningen blev tyvärr inte alls vad vi inför hade hoppats på, men trav är alltid trav och alla lopp ska köras.

Sedan som vi varit inne på förut, att med detta inlägg kommer sajten framöver troligen även att stämpla ut och gå lite stand by.. Det har varit en lång säsong för oss alla, men nu kommer en nödvändig period eller en tid när det blir viktigt att hitta rätt prioriteringar och främst ta hand om nära och kära som alltid tyvärr kommer i kläm under säsongen. Innan vi stämplar ut för lite ledighet kommer vi så klart att utvärdera säsongen 20/21, därefter se till att alla ni som vunnit priser i olika tävlingar kommer få sina priser och så.

Tack för denna säsong till alla partners som skänkt priser till tävlingar och alla ni läsare som läser våra inlägg, kommenterar och bidrar till lite debatt och ett levande forum. Kul också att ni är delaktiga i våra tävlingar och är engagerade på olika sätt.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen på hockey, fotboll eller kanske någon annan sport? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in övriga odds för i kväll, eller kanske kommande helg. 

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

2 thoughts on “Vi summerar vårt V75 till förmån för #fyllhallen

 • 15 maj, 2021 kl. 20:09
  Permalänk

  Riktigt kul initiativ med V75. Sen tackar man också för allt ni bloggare förser oss med under säsongen, hedervärt. Nu hoppas vi PK gör en fantastisk silly season. Ha en skön sommar. 👍🌞

  Svar
 • 16 maj, 2021 kl. 20:25
  Permalänk

  Som vanligt bra jobb med bloggen från er alla tre ! Tycker det är beundransvärt att ni har orkat hela säsongen, även om jag sett alla matcher så har inte taggningen riktigt funnits där. Som Stefan `kil`skriver så hoppas vi att Kenttä levererar en magisk sill och kan ställa en grym trupp på isen och att vi alla kan ses på ”ladan” till hösten.
  Tack för ett bra jobb med bloggen vi är många som läser den med glädje och ha nu en riktigt bra sommar.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: