– Vi stänger inga dörrar!

Med toppbacken #8 Alexander Deilert på skadelistan och #91 Justin Crandall avstängd lite läge att kolla med sportchef Per Kenttä.

Sportchef Per Kenttä. Foto: Löven4Ever

När jag kollade med Per i går svarade han på frågorna kring han hur tänker kring ersättare för dels Deilert som blir borta ca 4-6 veckor som att spetsa back- och/eller forwardssidan innan transferfönstret stänger.

Sportchef Per Kenttäs svar:

Vi får se vad marknaden har att erbjuda fram till deadline och hur rehabiliteringen går för Alexander. Vi känner oss trygga med det vi har och jag känner inte att vi ”måste” värva. Men det dyker det upp något som känns rätt så stänger vi inga dörrar.

Möjligen inget oväntat svar, lite hängslen och livrem..

* * *

Men oavsett detta, dina tankar och förhoppningar inför veckan och främst våra två matcher mot Mora IK och sedan Karlskrona HK? Fältet som vanligt rätt fritt..

*

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: