– Vi spelare som inte levererat och vunnit matcher!

Nu bara 1 timme kvar till nedsläpp i det så viktiga mötet med nästjumbon Leksands IF i Tegera Arena och eftersom Henrik Haukeland med Lövenförflutet spelar i laget kollade bloggen så klart läget.Johan Löf / AXELLÖF

#30 Haukeland in action då lagen möttes i T3 Center Arkivfoto: AXELLÖF

Tjena Henrik, vad säger du först och främst om din och även då lagets senaste insats 4-3 mot Västerås? – Tjena, den var en bra match, vi spelade stabilt över 60 minuter stort sett så det var et steg i rätt riktning för oss.

Lite turbulent med nya tränare etc. under veckan, så klart skönt att direkt få utdelning i form av poäng men är det mer en ny röst i båset än något revolutionerande i ert sätt att agera på isen? – Lite nytändning blir det så klart, men det har varit vi spelare som inte har levererat och vunnit matcher. Vi har inte ändrat något speciellt i vårat system, utan vi måste hitta tillbaka till glädjen. Nu fick vi en vinst direkt och det var skönt.

..men har ni inte förändrat nåt i ert spel? – Njae, ingen direkt större skillnad.

I kväll väntar då Björklöven som likt ditt Leksand gått lite sämre än vad många hoppats och trott, vad minns du från förra mötet i Umeå då ni vann på straffar 2-1? – Att det var en bra hockeymatch med mycket folk som var rolig att spela. Löven har en bra publik.

Hur ska ni då göra för att ta plocka andra raka segern i kväll? – Vi får fortsätta i samma spår som mot Västerås, och utnyttja våran starka skridskoåkning.

Och vem i Björklöven gäller att det att hålla ett extra öga på? – Jag har spelat med Lucas Ekeståhl Jonsson och vet att han är en duktig spelare.

Det är ju inte lätt att hålla koll på alla lirare och Henrik hoppades så klart att det går så bra som möjligt för Lukas trots att han missar resterande del av säsongen. Bloggen önskade avslutningsvis Henrik lite lagom lycka till i kvällens möte..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: