– Vi söker och förhandlar med ett par alternativ!

Tidigare i dag ett rykte från Mr Madhawk om att Löven förhandlar med Västervik om backen Adam Plant. Utan större förhoppning om något sensationellt avslöjande från sportchef Per Kenttä ställdes ändå ett par frågor till honom.

Per Kenttä Foto: Löven4Ever

Vad har du för kommentar kring att ni förhandlar med Västervik om Adam Plant och finns det något nytt att säga i jakten på 3:e målisen? – Har inget att kommentera angående ny back eller ny målvakt. Vi söker och förhandlar med ett par alternativ. Målet är att vi hittar något som hjälper laget att bli bättre.

På fw-sidan många lirare i truppen, men kanske för få oömma och lite ”skitiga” spelare som skulle kunna bli nyttiga i ett slutspel eller kval.

Finns det möjligen någon liten tanke på att spetsa eller bredda fw-sidan med tanke på det? – Det finns ingen tanke att ta in någon fw, om vi inte skulle drabbas av någon skada. Jag tycker att vi har en bra mix och vi har spelare som passar in bra i vårt spelsystem.

Kommentarer, tankar eller reflektioner kring detta.. fältet som vanligt rätt fritt.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

25 thoughts on “– Vi söker och förhandlar med ett par alternativ!

 • 8 februari, 2020 kl. 23:31
  Permalänk

  Köpelag köpelag köpelaag kööpelaag ååå köpeelaaag

  Svar
  • 9 februari, 2020 kl. 09:51
   Permalänk

   Du Erik, Belov, Bartosak och Kangasniemi som ni plocka in.. är de från Bjästa eller var det Husum?

   Svar
   • 9 februari, 2020 kl. 22:21
    Permalänk

    Vi har 10 spelare från Övik/närområdet, det är nästan halva laget. Hur många har ni? Vi spelar flera juniorer kväll efter kväll, gör ni det? Vi har värvat in 4 spelare under säsongen då vi har två spelare som är långtidsskadade och Norlinder som har varit borta ett tag nu. Ni har värvat 5 (snart 6) Vem har ni som är skadad egentligen? Vi har dessutom gjort en långsiktig satsning medans ni har köpt eran framgång under en sommar.

    Snälla tänk lite längre än vad näsan räcker. Ni är ett köpelag denna säsong, deal with it.

    Svar
    • 10 februari, 2020 kl. 11:32
     Permalänk

     Ni kanske kommer upp i 10 om du som närområde räknar in typ hela Ångermanland, men för mig så är inte Kramfors, Sollefteå …. varken Ö-vik eller närområde. Sedan fattar jag inte vilket århundrade du lever, min almanacka visar 2020 nu och då är verkligheten så att man värvar in spelare då man behöver det oavsett var dom kommer ifrån.
     Du avslutar med att skriva ”Ni är ett köpelag denna säsong, deal with it” det är väl inte vi som har problem med att vi värvat och värvar in spelare det är ju du som har det. Med tanke på att du är inne på en lövenblogg någon gång då och då och skriver dumma inlägg så känns det som du lider av någon typ av komplex, mindrevärdighetskomplex ?
     Till sist så måste jag göra en bekännelse, jag riktigt njuter varje gång du tar upp Tambellini, för då vet jag att den kommentaren jag skrev tog som jag tänkte och att den riktigt svider till och med efter flera månader 😉

     Svar
    • 10 februari, 2020 kl. 12:19
     Permalänk

     vi har 5 eller 6 så inte super skillnad mister kasta sten i glashus

     Svar
  • 9 februari, 2020 kl. 11:22
   Permalänk

   Erik, du kan inte vara skarpaste kniven i lådan.

   Svar
   • 9 februari, 2020 kl. 22:23
    Permalänk

    Det ska han säga som kallade Tambellini korpenspelare 🤦, även om du gjorde det för att väcka känslor så var det fortfarande pinsamt..

    Svar
  • 9 februari, 2020 kl. 14:09
   Permalänk

   Inte så nytt inom lagidrotten att man värvar in spelare som gör skillnaden, luktar lite modosulfit om erik

   Svar
  • 10 februari, 2020 kl. 09:42
   Permalänk

   Varför fortsätter ni släppa igenom hans inlägg? Ja, alla får tycka vad man vill och har rätt att uttrycka sig (till en gräns). Erik tillför ingenting till debatten, utan vill enbart provocera. Vilket har gjorts nu vecka efter vecka, hade kritiken handlat olika saker skulle jag faktiskt köpa Eriks koncept. Men han kommer inte med något nytt, bara samma gamla…

   Svar
   • 10 februari, 2020 kl. 17:56
    Permalänk

    När de gäller Modo så om jag inte minns fel så var ju det oxå mer en halva laget utifrån 2015-16 då dom åkte ut bla många utländska spelare , men de var väl helt ok då … Erik ?

    Svar
 • 9 februari, 2020 kl. 13:56
  Permalänk

  Vart spelarna kommer ifrån är ganska ointressant tycker jag , visst är det kul med egna produkter som levererar , men som växjös sportis sa för ett par år sen ”Det går ju ut på att vinna matcher och det gör vi”

  Svar
 • 9 februari, 2020 kl. 18:31
  Permalänk

  Något om tränarfrågan till nästa säsong? Eller vi skiter i det nu till vi vet vilken div vi spelar i 😁❤

  Svar
 • 10 februari, 2020 kl. 14:54
  Permalänk

  Du Erik, vi har ligans bästa publikstöd vilket ger intäkter som möjliggör spelarköp. Bjästa Hockey får ju gå till äventyrsbadet och fråga om någon kan hålla i en hockeyklubba och ansluta till Modo.

  Svar
 • 10 februari, 2020 kl. 18:23
  Permalänk

  Modo hockey har alltid varit en större klubb och kommer alltid vara det…löven är en fis i rymden..som Paolo hade sagt..
  Löven är en klubb full med medgångssupportrar och Skellefteå fans..
  En klubb som bara köper och köper, men utan någon framgång..
  Efter denna säsong så kommer ingen minnas er igen..för då blir de att tampas om kval neråt, som så många år tidigare…

  Jag lämnar er nu tills ni har förlorat den allsvenska finalen. För förlora den kommer ni göra. Då kan ni ta bussen tillbaka där ni kom ifrån.. Skellefteå.

  Svar
  • 10 februari, 2020 kl. 21:12
   Permalänk

   Hehe Erik Larsson kollat Modos trupp. Spelare med någorlunda Modo-anknytning, typ Kramfors mm är: Hedberg 3mål, Berglund 8mål, Norlinder 6mål, Häggström 1mål, Engström 0mål, Wahlgren 1mål, Karlström 0mål, Gradin 0mål & Arvidsson 0mål. Inte precis deras insats som gör Modo till ett något bättre lag än Vita Hästen🙄

   Svar
   • 10 februari, 2020 kl. 22:58
    Permalänk

    Tänkte inte skriva något mer men är bara tvungen att rätta dig då ditt inlägg är dummare än vad något av mina någonsin varit..

    Hedberg, Berglund och Norlinder är alla topp fyra backar i Modo. Hedberg spelar mest i laget och har gjort 24 poäng hittills. Berglund har gjort 8 mål som back, det är riktigt bra. Och Norlinder var med i JVM och är nominerad till guldgallret. Så man kan ju säga att du har så fel man bara kan ha.. Häggström är en rollspelare, så där har du lite rätt men dom behövs med. Vem är Engström? Antar att du menar Toby och där så behöver jag inte ens skriva motivera mig varför du har fel… Resten är juniorer som inte riktigt har tagit en plats än. Vi har ju dock många fler som har Modo anknytning men verkar som att du inte kan din geografi…

    Svar
    • 11 februari, 2020 kl. 01:40
     Permalänk

     Orka bry sig! Är det enbart för att Löven gör mer poäng än Modo för att du är här och är avis? Vart var du de tidigare åren? Bara lägg ner….

     Svar
  • 10 februari, 2020 kl. 23:44
   Permalänk

   Paolo är det någon lokal kändis som fiser i rymden ? Då är det förklaringen till det som luktar i Ö-vik ?
   Löven en klubb full av medgångssupportrar skriver du, det måste alla gånger vara bättre att ha medgångssupportrar än att som Modo knappt ha några supportar alls, eller hur ?
   Sedan skriver du, ”en klubb som bara köper och köper, men utan någon framgång” Erik, när tittade du i tabellen senast ?
   Dett är möjligt att vi kan få det tufft i den allsvenska finalen för Timrå är ett ganska bra lag.

   Svar
  • 11 februari, 2020 kl. 11:26
   Permalänk

   Haha en ”större” klubb. Du menar en äldre klubb? Som på över 53 år i högsta serien endast tagit SM-guld två ggr, tom slumpen har ett bättre utfall. Eller menar du att ni har större arena? Som dock snittar på att vara halvfull. Publiksnittets nedgång efter ni åkte ur SHL visar också hur trogna supportrar ni är…
   Förstår dock varför du är här inne och skriver av dig, vart skulle du annars hålla till 🙂

   Svar
 • 12 februari, 2020 kl. 00:03
  Permalänk

  Ni löven supporters tror verkligen att ni är nånting, ingen ödmjukhet här inte. Ganska pinsamt och sorgligt att se faktiskt. Bara för att man håller på ett nu framgångsrikt lag så behöver man inte vara som en nollåtta. Kom ihåg vart ni kom ifrån och vart ni har varit. Inte länge sen ni var i ettan. Så visa lite respekt tack.

  Svar
 • 12 februari, 2020 kl. 09:14
  Permalänk

  Respekt för vad ? Är Övik nån stormakt el ?
  Mupp !
  Modo drar ju inte ens halvfull arena ! Förutom när det e gratis match el på så kallade derbyn mot Löven . Kanske dags o anpassa arena efter hockeyintresset i byn ? Kommer förövrigt aldrig bli riktiga derbyn .. Hata Skellefteå ! Du snackar bara dynga o va gör du ens här ? Lägg ner ! Sämre klack än husum !

  Svar
 • 12 februari, 2020 kl. 12:42
  Permalänk

  ”Ni löven supporters tror verkligen att ni är nånting, ingen ödmjukhet här inte.”. Detta skriver alltså killen som även skrev, ”Modo hockey har alltid varit en större klubb och kommer alltid vara det…löven är en fis i rymden..som Paolo hade sagt..”. Killen utstrålar allt annat än ödmjukhet. Detta måste ju vara ett troll. 🙂

  Svar
 • 12 februari, 2020 kl. 23:39
  Permalänk

  Hehe, jag uppmanar alla att läsa alla korkade inlägg igen och läs upp dem i ert huvud med en sån där otroligt töntig öviks dialekt. De låter ju fruktansvärt lågbegåvade när dom öppnar munnen.
  Hehe, sanslöst roligt kombination 🙂

  Svar
 • 13 februari, 2020 kl. 08:42
  Permalänk

  Erik Larsson, hur gick det igår för ditt Modo som du skryter så mycket om? Jag är mycket tveksam till att det blir någon allsvensk final för ditt korplag 🙂

  Svar
 • 13 februari, 2020 kl. 12:17
  Permalänk

  Vad är egentligen ett ”köpelag”? Malmö kallades ju så på 1990-talet eftersom de tog in duktiga spelare i en tid då de andra lagen harvade runt med mammas pojkar som inte riktigt ville lämna hembygden. Tiderna förändras och då får man välja att vara med eller inte. I stort sett alla lag i Allsvenskan och Elitserien har valt att hänga med. Men Erik kanske definierar ”köpelag” som faktiskt gör lyckade köp. Alltså Björklöven. Lag som sysslar med social verksamhet och hjälper ryssar som varit borta från hockeyn i två år eller tjecker som kommer direkt från behandlingshem att få matchning igen således inte är köpelag.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: