-Vi släpper in lite för enkla mål!

Inför matcher är det alltid intressant att höra vad motståndarlagets tränare har att säga inför matchen. Här en intervju med sportchefen tillika assisterande tränaren tillika exlövet Stefan Lindqvist.

Förlust,6-3 mot Leksand. Din analys av matchen?

– Vi är med i matchen, inte minst under andra halvan. Men vi släpper in lite för enkla mål. Vi gör 2-1 men då gör de 3-1, vi gör 3-2 men då gör de 4-2, vi gör 4-3 men då får de göra 5-3. Gör man tre mål borta mot Leksand då ska man ha åtminstone en pinne med sig hem. Minst.

Björklöven som väntar nu härnäst. Vad kan vi vänta oss av dem?

– Det är ett förväntat topplag som vi har all respekt för. De har en hel del skickliga spelare så vi kommer att möta ett av de bästa lagen i serien. De har också ett riktigt bra powerplay.

Hur ska ni tackla uppgiften?

– För oss gäller det att spela tillknäppt och vara disciplinerad i försvarsarbetet över hela banan och att vi håller oss från utvisningsbåset. I övrigt fokuserar vi på oss själva, vi ska göra våra grejer bra.

Det var ett antal spelare borta mot Leksand, hur är läget i truppen nu?

– Svebba (Johan Svedberg) och Crippe (Christian Söderström)är tillbaka liksom Lövet (Simon Lövgren). Förutom Hertzberg är Moe borta (lårmuskel), där tar vi det dag för dag. Men det blir inte spel mot Löven. Vi lyfter upp våra egna juniorer Tom Olsson, Casper Sjödin och Henrik Axelborn, sen får vi se hur mycket speltid det blir. Tom och Casper har ju varit med tidigare medan det för Henrik blir första matchen i A-laget, riktigt roligt.

(Källa: IF Sundsvall Hockeys hemsida)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: