-Vi måste vara otroligt disciplinerade!

Om mindre är tre timmar släpps pucken i T3 Center och tränare Joakim Fagervall har klart för sig hur laget ska agera för att det ska bli en fjärde raka seger.

-Vi ska göra abc-jobbet genom varenda byte. Alla byten är lika viktiga och vi ska göra jobbet genom anfallszon, mittzon och försvarszon. Vi ska göra de där bra bedömningarna och
vi ska göra det tillsammans, det finns ingen match där det går att slå av på takten, säger han till Björklövens hemsida.

Att laget hittat en större jämnhet än tidigare förklarar Fagervall så här. -Vi värderar vad som är viktigt och tar tillvara de chanser vi får till offensivt spel. Vi jobbar i försvarsspelet med fem man precis som vi jobbar med att anfalla med fem man. Våra avvägningar är bra och vi är ödmjuka inför uppgiften och spelar efter det vi kommit överens om och faktiskt satt ihop tillsammans hela gruppen. Det gör vi fullt ut.

Han har också klart för sig vad som blir nycklar i eftermiddagens match. – Vi hade en tuff match i Norrköping där vi lyckades vända ett underläge med 0-3 till poäng. De gjorde nästan alla sina mål i numerärt överläge. Vi måste vara otroligt disciplinerade och hålla klubborna på isen och göra jobbet på isen som en enhet. Då får Vita Hästen det jobbigt men det är bra och skickligt hockeylag.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: