”Vi måste inse vart vi är”

Rubriken är hämtad från intervjun med VD Anders Blomberg som Björklövens hemsida gjorde i veckan och det är något jag själv känt en längre tid att Björklöven haft en lite hög svansföring och haft lite högre tankar om sig själv. Har helt enkelt tyckt att klubben borde ha en lite bättre självbild och en ödmjukare syn på sig själv och det känns som att den här intervjun bådar gott inför framtiden och vi får hoppas att det inte bara är ord utan att det kommer visa sig i både handling och anseende utåt. Jag upplever dock att Blomberg pratar ur hjärtat.

Detta fick mig att högst statistiskt se över tabellplaceringarna över de sex senaste säsongerna och så här ser det ut. Som sagt rent statistiskt och det säger inget om hur stor chansen är att du går upp i SHL, exempelvis gick ju Rögle upp som tabellfyra och var sjua säsongen för det, men kanske lite om hur spelare tänker när man väljer klubb. Sen är dagsformen viktig som att man säkert skulle välja MODO före Almtuna exempelvis.

Era spontana tankar? Skriv en kommentar…

4 thoughts on “”Vi måste inse vart vi är”

 • 23 mars, 2019 kl. 09:00
  Permalänk

  Lärt oss läxan borde vi gjort för flera år sedan. Nu är det mer salt i öppet sår, framförallt i år. Spetskedjor behövs och iom detta en annan budget. Våga bryta mönster tidigare och anpassa spel utefter vilka man möter. Bygg från målvakt och framåt. Gå ned på folk så fort det ser lojt ut. Ja möjligheterna är många, det gäller bara att våga.

  Svar
 • 23 mars, 2019 kl. 10:03
  Permalänk

  Det är vackra och insiktsfulla ord han säger…men dom är inget värda om man inte översätter dom i praktiken.

  Just nu säger han mycket vad fans och omgivning vill höra för att blidka och lugna stämningen, men nu är det upp till bevis.

  Jag säger inte att han gör fel eller är fel – Jag hoppas bara han blir en leverantör, inte bara en snackare.

  Svar
  • 23 mars, 2019 kl. 10:59
   Permalänk

   Nä, så är det och bara tiden kan utvisa om man lyckas omsätta ord i handling.

   Svar
 • 24 mars, 2019 kl. 13:04
  Permalänk

  Låter som management snack!

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: