Vi känner stolthet!

Vi har under 13 års tid skrivit och kämpat för klubben i vårt hjärta. Ofta i motvind rent sportsligt, men supportermässigt oftast i medvind. Som under avslutningen av insamlingen till supporterspelaren när var jag på semester på annan ort, men senkom hem igen kände jag en viss stolthet att vi Björklövare nått fram till målet 500.000 kr och det med råge.

Att jag sen knappt hann in i stan (läs Avion) innan jag fick ett par klappar på axeln i olika butiker i och med vårt bidrag värmde ju än mer. Visst blev vårt bidrag det beloppsmässigt bästa (se nedan) och vi kan inte ärligt säga att det inte var vårt mål, men om fler hade det tänket, hur mycket hade vi inte fått inte då?

..men i vårt bidrag var vi många som gjorde det möjligt, vilket också var vårt mål då vi bidragit med liknande belopp till alla supporterspelare genom åren och som vi alltid sagt, INGEN kan göra allt, men ALLA kan göra något.

Trots att insamlingen tidigare satt slutdatum till den 31/7 valde man i samråd med Björklöven att avsluta insamlingen i förtid och detta i sig är lite märkligt i mina ögon. Visst, nu kunde kan presentera Alex Hutchings, men det borde inte innebära slutet på fansens insatser. Dels finns det de som fortfarande försöker hitta lösningar för ett bidrag innan den 31/7, men sen borde en stående insamling finnas öppen året om för fans, dels för att känna delaktighet, men också för klubben att spetsa om så behövs. I våra ögon borde det tillskjutas pengar för att Per Kenttä ska kunna värva in en förstecenter som ska kunna ge exempelvis Alex Hutchings de bästa förutsättningarna. #öppnauppinsamlingenigen

2 thoughts on “Vi känner stolthet!

 • 25 juli, 2019 kl. 20:04
  Permalänk

  De klappar på axeln ni får är helt berättigade. Att ni ska känna er stolta över det ni gjort och gör är helt befogat. Man önskar själv att man hade haft det tålamodet och lugnet ni har trots all utebliven framgång. Nu ber vi till PK att vi får lite rättmätig framgång i denna förening, det är vi supportrar värda ( även den ibland mycket negative Stefan ’ Kil ’ ). Bra jobbat bloggare.????

  Svar
 • 25 juli, 2019 kl. 22:49
  Permalänk

  Hatten av för ert engagemang!

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: