-Vi kan spela utan press

Under den gångna helgen har Mjölby HC, som tränas av exlövet Erik ”Serben” Vikström, spelat play off 2 mot Vänersborg via en 6-3 seger hemma som följdes en ytterligare seger upp med 5-2 borta. Detta gör att Mjölby HC kommer att spela kvalserien till hockeyettan mot Mörrum och Varberg från division 1 samt från play off och division 2 Olofström,Hanhals och Bäcken.

5995419260_77681db2b7_o

Erik ”Serben” Vikström instruerar sina adepter under sin tid i Björklövens J20 säsongen 2011/12. Arkivfoto: AXELLÖF

För att spana in fler Lövenbilder från AXELLÖF, klicka HÄR.

Kvalserien spelas som en serie med 10 matcher och de två första går till Division 1. Kvalserien för Mjölbys del startar den 6/3 borta mot Olofström och hemma Onsdag den 9/3 mot Varberg. Vi tog förstås en snack med Serben.

Vi måste förstås inleda med att gratulerar till kvalserieplatsen – Tackar, enormt roligt och glädjande för föreningen att vi lyckades och ta oss vidare.

tuff och tight med sex lag som alla kommer ge sitt yttersta.

Vad känner du är nycklarna till att ni går till kvalserien? – Att spelarna från dag ett i April varit fokuserade och hårt arbetande för vad som nu komma skall. Vi har också varit i bra fysisk form under säsongen samt varit förskonade från skador.

Vad har du för tankar inför den kommande kvalserien? – Att den kommer bli enormt rolig och spela samt den kommer bli tuff och tight med sex lag som alla kommer ge sitt yttersta.

Vilka lag blir i dina lag favoriter i kvalserien? Jag tycker nog Mörrum och Varberg från division 1 är favoriter med ett hårdsatsande Hanhals som definitivt vill spela sig upp till division 1. Vi kan spela utan den press som vi haft på oss sedan serien startade och vi vill naturligtvis vara med och slåss om de två platserna till division 1.

6249776797_86ef72a729_o

Erik menar att sitt Mjölby är svårslagna i sin hemmaarena. Arkivfoto:AXELLÖF

För att spana in fler Lövenbilder från AXELLÖF, klicka HÄR.

Vad kommer bli er styrka i kvalet? – Att vi har en enorm stark grupp där alla jobbar hårt för gruppen samt vi är svårslagna i Toyota Handling Arena.

Säsongen är nu slut för våra grön gula hjältar, Hur ser du på säsongen för dem? – Resultatmässigt så känns en 12:e plats inte riktigt vad man hade förväntat sig, dock så har jag alldeles för lite information och sett Björklöven för lite för att kunna uttala mig något djupare.

Tack Serben! – Tack själva!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: