-Vi jobbar med frågan, inget klart!


Vi tog en nytt snack med sportchef Daniel Johansson, främst med inriktning på målvaktstränarfrågan. Här är vad som framkom.

Hej. Trots solsemester i Thailand vill man ju veta hur arbetet går med att hitta en ny målvaktstränare? -Hallå! Fan vad ni har det bra. Vi jobbar med frågan, inget klart.

Jo, är väl dumt att klaga. Jobbar ni bara lokalt eller även utåt?Både och.

Vill du nämna några namn? -Inga namn(än).

Påverkas jobbet med att värva målvakt av det faktum att ni ännu saknar målvaktstränare? Vet att Johan Mattsson var inne på det när vi pratade med honom. -Njao, vill spelaren verkligen spela för oss är det inget som påverkar. Vi förklarar hur det är tänkt osv.

Vi släpper tanken på målvaktstränare och går in på Hur många till spelare på varje position hoppas du knyta till innan du är nöjd med truppen? En målvakt, en back och 2-4 forwards.

***

Bra att man jobbar vidare på målvaktsfrågan och att man nu inte bara tittar lokalt.

Funderar man vidare på den sista frågan, den om truppens storlek, så är det lite intressant att man bara vill ha 8 backar men initialt 14 forwards. Logiskt hade varit typ 9/14. Spekulerar man mer kring just forwards så kan det bli så att vi kan sluta vid hela 15 forwards om 4 forwards tillkommer. Frågan är då hur tänket går? Ska någon bort?

Hur tror ni tänket går? Skriv en kommentar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: