Vi fortsätter…

… att göra vad vi kan för att bjuda Lövenfans och eventuellt andra på våra alster och tackar givetvis för Björns passning… tills vidare hänvisar jag till grannarna på Löven4Ever. Som det verkar just nu tar ingen från redaktionen över denna blogg.

Sedan känns det väl sådär att passningen är stenhård men i knähöjd. Trots att Björn slutar, vilket är riktigt riktigt tråkigt, så ökar detta inte i dagsläget våra möjligheter att bedriva en mer djuplodande amatörsjournalistik än vi redan gör. Vi hoppas givetvis att VK löser detta på något sätt, för Löven är det som berör mest i Umeå och att lämna den vind för våg känns som ett vågspel mellan idioti och dårskap och snudd på kriminellt.

Utöver detta kan vi bara återigen önska Björn lycka till på sportbladet, du vet att du är välkommen hem alla dagar i veckan.

+ + +

Glöm inte heller bort insamlingen till vår supperterspelare! Efter matchen mot Boden i lördags vilken gav ca 2000 kr ytterligare till spargrisen har insamlingen nu hittills totalt genererat 43 016 kr. Inget ont om den summan, men nu gäller det att några företag vågar utmana varandra. Klart vi får lite mer spelare för pengarna nu när vi lirar i ettan, men visst borde vi i alla fall komma upp till ett sexsiffrigt belopp innan det kan betraktas som godkänt?

0 thoughts on “Vi fortsätter…

 • 22 november, 2010 kl. 19:12
  Permalänk

  Det duger jäkligt bra med den här Lövenbloggen, grabbar! Kör hårt. För övrigt undrar jag (och kanske andra suppar som bor 50-100 mil söder/sydväst om Arenan) hur vi innan juletid kan handla gröngula souvernirer? En varm mössa vore inte heeelt fel…står så här bara på .com: http://site.bjorkloven.com/index.php/content/display/3085.html
  Snacka om tung marknadsavdelning med alla jultomtar på hugget! MVH janne i karlstad (som inte vill ha lilagula prylar…)

  Svar
 • 22 november, 2010 kl. 20:21
  Permalänk

  Svar till janne (2010-11-22 19:12)
  Tar tag i souvenirfrågan direkt. Återkommer med svar.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: