-Vi för en dialog!

Linus Boström hade satt upp en egen deadline. Blev det inget spel med något lag innan den 30 september skulle det bli satsning på helt andra grejer än hockey. den 27 september fick chansen lite på ett bananskal i Björklöven när skadeläget var som värst och fick först förutsättningslöst träna med laget i jakten på andra lösningar. Träningar blev några matcher som blev ett kontrakt oktober ut.

Den senaste matchen Oskarshamn skulle då kunna ha varit hans sista, men när han fick chansen som ordinarie med Isak Stenlund-Ädelgran på bänken skickade det ju signaler att han är nöjd med hans spel och nu indikerar sportchef Daniel Johansson att det kan bli en fortsättning. -Vi för en dialog, säger han till bloggen och fortsätter. -Vi hoppas kunna kommunicera ut information inom kort.

Bloggen tycker gott att man kan erbjuda Linus ett kontrakt säsongen ut, så länge han är beredd att eventuellt hamna på läktaren när alla är tillbaka eller kanske fortsätta säsongen på lån i annan klubb. LInus har precis det där som behövs, något som gör allt för klubben och med hjärtat på helt rätt ställe.

Sen innebär inte en eventuell förlängning med Linus att vi inte tycker att spets ska lyftas in. Även om vi vinner mer än vi förlorar just nu så kan vi inte lita på slumpen att vi stiger i tabellen. Vi måste försäkra oss om det och då måste spets in.

6 thoughts on “-Vi för en dialog!

 • 30 oktober, 2016 kl. 11:35
  Permalänk

  Klart Boström ska få kontrakt!!!

  Svar
 • 30 oktober, 2016 kl. 11:47
  Permalänk

  Sluta tjata om spets nu!!! Spets hade vi förra säsongen och hur gick det? Har Västervik spets??? Hade Tingsryd mycket spets förra säsongen? Nej. Det handlar inte bara om spets, det är viktigare att få ett lag att dra åt samma håll.

  Svar
  • 30 oktober, 2016 kl. 17:10
   Permalänk

   Det finns ju folk här som tycker annan sorts spets också. Tänk dukar, kläder med mera. 🙂

   Svar
  • 30 oktober, 2016 kl. 22:29
   Permalänk

   Bra sagt. Ett jäkla tjat om spets överallt, här, av gurra på vk o på gröngult. Spets är inte det som ger vinster utan en grupp som drar åt samma håll. Håller dock med om att Boström bör signas

   Svar
 • 30 oktober, 2016 kl. 12:48
  Permalänk

  Boström gör ett bra jobb signa honom.

  Svar
 • 30 oktober, 2016 kl. 15:51
  Permalänk

  Så fort vi signar boström kommer han vara våran sämsta spelare klassiskt löven !

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: