3 thoughts on “-Vi bjuder inte på någonting!

 • 13 oktober, 2016 kl. 08:33
  Permalänk

  Helt rätt. Ni bjuder inte på någonting. Att visa detta i TV gör att hela Hockeysverige ser eländet. Var är fysiken, viljan och engagemanget? Förr gjorde det ont att möta Löven. Ännu ondare att besegra dom hemma. Numera kommer våra motståndare hit och dominerar. Ett bedrövligt lagbygge. Tar sista perioden i går där laget försökte. Detta lag kommer att få kämpa för att överleva serien som tar slut för Lövens del strax efter Jul. Tack Jonsson och Johansson för ingenting. Löven förtjänar bättre.

  Svar
  • 13 oktober, 2016 kl. 09:27
   Permalänk

   Tycker du är ofantligt hård visst bitvis är det inte alls bra men det blir bara bättre och bättre.
   4st riktigt bra spelare är skaddad också så försök att blicka framåt det kan trots inte bli sämre än vad det var förra året.
   Den här serien är jämn alla tar poäng av alla både borta och hemma.
   Jag tror det bara blir bättre och bättre med tiden och på slutet har defensiven och den nya keepern varit mer än okej i matcherna.

   Svar
  • 13 oktober, 2016 kl. 09:39
   Permalänk

   Såg vi samma match igår? Ibland är det bättre att vara tyst. Timrå är det bästa laget jag sett så här långt i årets hockeyallsvenska och blir väldigt förvånad om det inte hamnar högst upp i slutet av säsongen.

   Fysiken, viljan och engagemanget som du eftersöker… Både 2:a och 3:e perioden är väldigt bra. Laget visade upp precis det du saknade i de två perioderna. Har ingen statistik på tacklingar men det smällde bra mest hela tiden. 3 segrar nu på 4 matcher och du gnäller… Jösses. I takt med dessa segrar så kommer också spelet, vilket blir bättre och bättre. Sen ska man också ta i beaktning att vi har många skador på viktiga spelare. Jag ser positivt på fortsättning och de borde också du göra…

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: