-Vi är otroligt påkopplade

Björklövens tränare Joakim Fagervall var förstås väldigt nöjd med kvällens seger och sa så här när C More följde laget in i omklädningsrummet efter matchen.

Joakim Fagervall kände stor trygghet till systemet ikväll. Foto:Lucas Norlin

-Jättebra match. Från det att pucken släpps är vi otroligt påkopplade och spelar vårt spel fullt ut. Vi har lite grann i slutet av den första perioden som vi kladdar till det lite på offensiv blå och får några vändningar emot oss, annars tycker jag att vi i det stora hela gör en 50 minuters match enligt gameplan och vårt system och det betalar sig.

Här får han sen ett påstående av Harald Lückner att Björklöven nu spelar sitt spel, att man HAR ett spel och att man från sidan ser att man har en tanke med precis allting som han inte har sett dom tidigare åren och hur det blivit så? -Men jag tycker vi har en jättetydlig plan. Vi försökte börja med det här ifjol, men vi vågade inte fullfölja det här och sen kom Per (Kenttä, adm ref) in med lite nya idéer och vi har spelare som spelar det här fullt ut och vi känner oss otroligt trygga i det. Han pratar vidare om att man ska ha ett mod att spela det här spelet och fyller på med att han tycker man har en trygghet när man går in i anfallszon på ett annorlunda sätt idag än vad man haft tidigare matcher och det förstås känns bra. Han avsluta med. -Vi påminner om att allt är en färskvara att vara där och jobba och då blir det bra

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds.

Många är helt klart rätt spelvärda. Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

2 thoughts on “-Vi är otroligt påkopplade

 • 12 oktober, 2019 kl. 08:26
  Permalänk

  Har inte sett Björklöven spela så här bra sen…………………..minns faan inte. Förresten, Hjelm måste bli kvar, hör du det PK, MÅSTE bli kvar. Han är ju skitbra.

  Svar
 • 12 oktober, 2019 kl. 11:08
  Permalänk

  ”Fagervalls armé är på turnééé”

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: