Vesel förlorad till konkurrent

Om vår silly season inletts strålande blev det idag ett rejält bakslag då Tyler Vesel väljer spel i HV 71 framför Björklöven. Detta enligt SportExpressen.

Vesel sneglar söderut. Foto:Lövenbloggaren

Enligt samma källa ville Björklöven behålla spelaren men han väljer i stället spel i HV71, som åkte ur SHL den gångna säsongen. Återstår att se hur det här påverkar förhandlingarna med övriga transatlanter som ju ingick en paktetdeal med varandra ifjol.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet.

6 thoughts on “Vesel förlorad till konkurrent

 • 30 maj, 2021 kl. 12:43
  Permalänk

  Tråkigt, givetvis,men väntat.Lite förvånande att det blev HV.Trodde på SHL.Men,tror nog att transatlanterna är förlorade.Men,det finns ju fler…

  Svar
 • 30 maj, 2021 kl. 13:11
  Permalänk

  Verkar som de finns dem inte inte vill spela för wallson

  Svar
  • 31 maj, 2021 kl. 11:33
   Permalänk

   Korrekt, Kenttä kommer få svårt att få ett slagkraftigt lag med wallsson vid rodret, väldigt få som haft honom som coach kommer vilja ha det igen. Kentää kommer få bygga till stora delar nytt bara på grund utav honom.

   Svar
 • 30 maj, 2021 kl. 13:45
  Permalänk

  Jaha, där ser man. Han hjälper alltså hellre HV i kampen om en SHL-plats, så enkelt är det ju tyvärr. Fast då glömmer vi bort honom, och hoppas på att herr Kenttä hittar ett bättre alternativ. Det är absolut ingen omöjlighet.

  Svar
  • 30 maj, 2021 kl. 17:40
   Permalänk

   HV har även en annan plånbok än vad löven har.Men, tror också att det löser sig med en vass toppcenter.Litar på Kentä, trots allt.

   Svar
 • 30 maj, 2021 kl. 23:27
  Permalänk

  Vafan då kommer väl Hutch o Crand att följa med….

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: