Vem släpper fram mest juniorer?

Hur många juniorer har fått chansen i hockeyallsvenskan i år. Hockeymagasinet.com har gjort en intressant sammanställning och vi tar och benar ned den till Lövennivå.

utan-lån-640x278 med-lån-640x279

 

Vi har alltså släppt fram totalt 3 juniorer i år enligt deras sammanställning, men jag får det till fem, men inte ens det är en speciellt smickrande siffra. Tillsammans står de enligt deras sammanställning noterade för totalt 29 matcher, men jag får fram 38 matcher fördelat enligt följande:

Egna juniorer

Lucas Ekeståhl-Jonsson back, 23 matcher, speltid 6:51:35 (näst mest i laget)

Hampus Falk back, 6 matcher, speltid 2:03 minuter

Christian Hellberg målvakt 6 matcher, speltid 0 minuter

Samuel Lundberg back, 2 matcher, speltid 0 minuter

Lån

Emil Hedman (Lån Modo J20), Mv 1 match, speltid 0 minuter

Att det ser ut så här beror förstås på att vi inte har en juniorlag i högsta serien och att vi tappar de bästa redan vi 16 års ålder. Samtidigt kanske vi ska ge juniorerna chansen när det finns tillfälle. Som i går, vi kommer till spel med endast fem ordinarie backar, men har ändå Samuel Lundberg på bänken. Vad sänder det för signal? Jo, du är för dålig för att få chansen? Vad gjorde han då där? Skulle man slänga in honom om vi fick en skada? Än svårare att hoppa in i en match än att starta. Nu var en seger av yttersta vikt och säkert var det därför man gjorde det valet, men kanske gett honom ett par byten i tredje? Visa att det finns något att sträva efter för alla ungdomsspelare?

Se hela sammanställningen med tillhörande text och analys HÄR. När det handlar om bäst att släppa fram juniorer så bör man även se till speltiden och inte bara att du finns med på bänken dvs strikt på antalet. Har ingen aning om hur det ser ut i de andra lagen, men vi kan kallt säga att vi släppt fram en som räknas som junior idag och den killen gör det bra. Att den sen är från egna juniorled när vi värvade hem honom från Modo är kanske att ta i.

* * *

Sedan glömmer ni väl inte heller vår pågående TÄVLING kring vår nya logga? Tävlingen pågår fram till nedsläpp i morgon kväll..

IMG_3972

 

3 thoughts on “Vem släpper fram mest juniorer?

 • 19 november, 2015 kl. 22:00
  Permalänk

  nice logga… ser ruggigt bra ut

  Svar
  • 20 november, 2015 kl. 01:31
   Permalänk

   Snyggt förutom val av färg Svart Gul ser mest ut som hyllning av laget som inte finns

   Svar
 • 20 november, 2015 kl. 06:58
  Permalänk

  Tjena! Vill bara lyfta fram ert inlägg!

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: