Vem representerar IF Björklöven i Guldgallret 2017?

Nu är det dags att rösta fram vilken junior som ska representera IF Björklöven i tävlingen Guldgallret 2017.

Guldgallret är ett pris som tilldelas HockeyAllsvenskans främsta junior (20 år eller yngre). C More delar ut priset tillsammans med HockeyAllsvenskan. Vinstsumman är 100 000 kr som tillfaller vinnande juniors klubb och dess ungdomssektion.
Priset är instiftat för att stödja och främja ungdomsverksamheten inom svensk ishockey, genom att uppmuntra och uppmärksamma unga talanger.

Nu kan du vara med och påverka vilken spelare som ska representera IF Björklöven i tävlingen. Röstningen startar idag onsdag kl. 10:00 och pågår fram till fredag kl. 17:00.

RÖSTA HÄR

För åttonde året i följd är alltså Guldgallret här. Tävlingen sker i samarbete med C More, som ansvarar för omröstningen och som även tillkännager vinnaren längre fram. I potten ligger en vinstsumma på 100 000 kronor som tillfaller ungdomssektionen till vinnande juniors klubb.

Guldgallret går till den spelare som utses till HockeyAllsvenskans främsta junior. Så här långt har drygt 60 juniorer fått chansen i HockeyAllsvenskan säsongen 2016/17.

Med start idag, 18:e januari, kommer fansen till respektive klubb att kunna rösta fram sin favoritjunior via C Mores Facebook. När alla 14 klubbars favorit är framröstad får C Mores expert Niklas Wikegård chansen att utse en spelare som han anser att fansen har missat. Det blir Wikegårds wildcard.

Efter att fansen röstat och Wikegård plockat ut sitt wildcard kliver juryn in. Den väljer sedan ut fem finalister, där den slutgiltiga vinnaren presenteras den 3:e mars.

Var med och bär fram just din favorit till segern. Du kan kommentera, följa och bevaka Guldgallret 2017 i sociala medier via hashtagen #guldgallret.

Juryn:
Harald Lückner, C More
Ida Björnstad, C More
Johan Svensson, Expressen
Jonas Gustavsson, HockeyAllsvenskan.se
Malin Fransson, Dagens Nyheter
Mike Helber, C More
Nicklas Lidström, f.d. professionell ishockeyspelare
Sonny Lundwall, Ligachef HockeyAllsvenskan
Tommy Boustedt, Generalsekreterare Svenska Ishockeyförbundet
Tomas Montén, Förbundskapten Juniorkronorna
Tomas Ros, Sportbladet
Uffe Bodin, Hockeysverige

Priset är instiftat för att främja svensk ishockey genom att uppmuntra och uppmärksamma unga talanger. Bland tidigare pristagare finns NHL-spelaren Filip Forsberg, Djurgårdens Markus Ljungh och dubbla vinnaren Robin Kovacs.

One thought on “Vem representerar IF Björklöven i Guldgallret 2017?

  • 8 februari, 2017 kl. 10:04
    Permalänk

    Det var bara Anton Toolanen och Andreas Vikström? Var var Werner tho?

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: