Vem gör det?

Äh faan, jag kör vidare. Firade förresten dotterns födelsedag på allra bästa sätt. Föga trodde jag att dagens skulle sluta på detta sätt. Vad pratar jag om? Jo, denna bild.

En Skellefteåflagga hängandes på en lyktstolpe vid ICA Kvantum på Kronoparken. Bloggen utfärdar givetvis direkt en häktningsorder på denne vettvilling som ligger bakom detta dåd. Vi nöjer oss dock att ordna en utmaning: Den som ser till att denna tingest lämnar sin position och dokumenterar detta belönar med en unik Löven4Ever T-shirt.

0 thoughts on “Vem gör det?

 • 29 mars, 2011 kl. 23:51
  Permalänk

  Nämen den var väl fin? 😉

  Svar
 • 29 mars, 2011 kl. 23:53
  Permalänk

  Svar till Ske (2011-03-29 23:51)
  Jo, den är kanon. Ungefär lika populär som en Lövenflagga skulle vara 13 mil norrut. 😉

  Svar
 • 30 mars, 2011 kl. 02:19
  Permalänk

  Mycket av detta saknar jag i umeå från lövenfansens sida. Var finns spontaliteten för att synas?

  Svar
 • 30 mars, 2011 kl. 08:22
  Permalänk

  Svar till norrhockey (2011-03-30 02:19)
  Har du inte sett tråden ”VI FINNS ÖVERALLT” på TCIM? Vi syns, därför finns vi. Kommer för övrigt framöver att förgylla tråden med en (Förhoppningsvis) fin bild från ett rätt oväntat ställe. Sen hade ju bloggen Lövenskyltar inne i arenan på andra semifinalen mellan Sheleftyou och Luule.

  Svar
 • 30 mars, 2011 kl. 20:24
  Permalänk

  ha ha stor humor för att vara en monkeysupporter! Tänk om deras klack kunde sjunga lika bra istället för att bara skrika aik. Jämfört med GD är No Power rena skämtet eller vad tycker du?

  Svar
 • 3 april, 2011 kl. 14:12
  Permalänk

  Det är ju rätt så våghalsigt att i ett officiellt forum uppmana till brott, vilket i sig är ett brott. Att dessutom riskera att människor kan göra illa sig om man försöker klättra upp och ta ner flaggan.

  Det vore snarare att föredra att hylla en länskollega över att ha tagit sig så pass långt som en SM-final. Det borde glädja oss västerbottningar att guldet hamnar i norr i stället för till Södra Sverige.

  Tänk om Umeå hade haft samma kultur kring idrotten och även vi kunde gå man ur huse för att hylla vårt Björklöven. Det borde vara fullsatt i Umeå Arena varje match. För det må man säga om SAIK(O)att de har lyckats engagera sin publik, och det är enda sättet att nå framgång.

  Att önska andras olycka är inte rätt medicin, inte heller som Luleå håller på att mordhota skribenter. Det är ju ändå ett spel.

  Själv är jag uppvuxen 200m från Is-ladan (som den hette på den tiden) och jag fanns på plats under hela 80-talet och är en av få som faktiskt upplevt Lövens glansdagar. Därav har jag även de grön-gula närmast mitt hjärta.

  För den sakens skull innebär inte det att jag inte kan glädjas åt att en länskollega spelar SM-final & jag kommer att sitta som klistrad framför TV:n & heja på SAIK.

  Att vi dessutom har Skelleftebor på jobbet som åker hem till varje hemmamatch får mig att känna lite avundsjuka över att inte Löven lyckas trollbinda sina supportrar på samma sätt.

  Därför låter jag flaggan hänga kvar i en förhoppning att även Umeå påminns över det sportsliga engagemang våra grannar i norr har och kan bara hoppas att någon rensar upp i Lövens ledning och gör det roligt att gå på ishockey igen.

  Att utfästa en belöning till det som på brottslig väg ser till att den försvinner är lika illa som de uttalanden Luleå’s supportrar håller på med.

  Svar
 • 3 april, 2011 kl. 21:54
  Permalänk

  Svar till janne (2011-03-30 20:24)
  Ja, inte har jag mycket att säga om deras klack, eller vad vi ska kalla den. Såg andra semin mot Luleå på plats och att höra samma ramsa hela matchen blir rätt långtråkigt.

  Svar
 • 3 april, 2011 kl. 21:59
  Permalänk

  Svar till Janne (2011-04-03 14:12)
  Nja, brott och brott? Var det brottsligt av Umeå Energi när dom i veckan åkte dit med en kranbil för att ta bort den?Det du säger om att Skellefteå lyckats trollbinda sin publik håller jag inte riktigt med om. De har ju inte haft sämre snitt än i år, trots att dom aldrig varit bättre. Att sedan försöka jämföra med Löven är direkt dumt. Vi är i ettan och att tro att Umeborna skulle gå man ur huse för att se Luleå Rebels eller för den delen Asplöven är inte rättvist. Sen får du gärna hylla sheleftyou, men kräv inte att övriga Umebor ska göra detsamma.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: