Vem å varför?

Inlägget låg inte ute så länge i går, men vi kör en repris i dag igen då det oavsett förtjänar nån form av debatt. Möjligen var vi för ouppmärksamma då vi godkände en kommentar utan att tillräckligt ha kontrollerat dess innehåll, men då vi eftersträvar kontakt med läsarna och med ljus och lykta skriker efter kommentarer så gläds vi i takt med att dessa kommer in.. tro inte vi sluta göra det bara för att en vettvilling ville djävlas.

Hade faktiskt trott och nästan hoppats att VK i sann kvällstidningsanda skulle göra nåt större av det och slå på stora trumman..

EXTRA EXTRA! VK:s just nu mest lästa blogg hackad!

Löven4Eever utsatt för sabotage!

– Jag förstår ingenting, vem kan vilja oss nåt illa? (Lövenbloggaren)

– Vi har inga ovänner, det känns mest bara märkligt! (The Sandwich)

Skit samma, vi satte för en kort stund kaffet i halsen och tror att iaf några av våra trogna läsare gjorde det samma. Men tro inte annat än att vi kommer igen, möjligen blir vi mer vaksamma på de kommentarer vi får.

+ + +

Frågan kvarstår, vem å varför?

Lövenbloggaren skrev i går om "Vilka sorglösa människor det finns" och visst gör det det.

Min första tanke var att det kan vara en Marklund som verkligen hatar Löven, trots att det numera skiljer två divisioner och en hel oändlighet mellan oss.. sjukt pinsamt i så fall men inte alls omöjligt.

Om det inte är en Marklund kanske det bara är en pajas som vill visa sin skicklighet och makt genom att stänga ner/inaktivera en välläst blogg av och för Umeås helt klart populäraste lag.

Om det inte är nån av ovanstående har jag ingen större aning, möjligen har vi stört eller retat nån.. men knappast så mycket att nån skulle vilja stänga ner oss totalt. Tanken var inte att slå oss för bröstet överdrivet kaxigt, men det går inte att komma ifrån att det känns både märkligt och lite coolt att nån ville djävlas med oss.. eller var det kanske inte större? Att det bara var lite djävulskap..?

+ + +

Du som läsare då, vad tänker och tycker du? Ska man inte bry sig eller ens fundera på det, eller är det kanske är lika bra att lägga ner skiten?

0 thoughts on “Vem å varför?

 • 15 februari, 2011 kl. 14:05
  Permalänk

  Det är då inte en Marklund i alla fall……

  Svar
 • 15 februari, 2011 kl. 16:07
  Permalänk

  Svar till Marklund (2011-02-15 14:05)
  Tydligen var det en mer allmänt hållen attack, men frågan kvarstår. Hur ids man?

  Svar
 • 15 februari, 2011 kl. 17:30
  Permalänk

  Ska jag vara ärlig förstår jag inte riktigt varför ni tycker att detta förtjänar en debatt. Ni är suveräna på läsarkontakten, något som alla givetvis uppskattar. Ni lägger säkert ner massor med tid på att serva oss läsare med det senaste om löven och förtjänar naturligtvis uppskattning istället för sån här skit. Tycker ni ska fortsätta skriva med samma engagemang, det är väl det bästa svar ni kan ge?

  Och dessutom är det ju nu det roliga snart drar igång! 🙂

  Svar
 • 15 februari, 2011 kl. 20:50
  Permalänk

  Svar till Jom (2011-02-15 17:30)
  Förtjänar och förtjänar? Vi tycker mest det är irriterande och timmarna när bloggen var ute i cyperspace och vi inte visste om den gick att rädda var rätt jobbig. I en blogg skriver man om vad känner och tycker. Sen ligger den mycket humor i det The S skrev. Inte mycket till sanning om sanningen ska fram och de som känner oss förstår nog det. Om inte så lär man kanske så småningom förstår hur vi är funtade. i stort sett allt skrivs med en liten glimt i ögat… faktiskt.

  Svar
 • 15 februari, 2011 kl. 20:50
  Permalänk

  Varför tar ni upp detta till en debatt? Likadant som det misslyckade Aprilskämtet ni körde. Har ni så dålig självförtroende? Komigen nu, skriv om det som är värt att skrivas om!

  Svar
 • 15 februari, 2011 kl. 22:09
  Permalänk

  Svar till Marklund (2011-02-15 14:05)
  Kanske en Lundmark då Marklund.. eller någon annan. Vem fan vet, men nu skiter jag i vilket.. Mycket tråkigt och onödigt oavsett.

  Svar
 • 15 februari, 2011 kl. 22:15
  Permalänk

  Svar till Jom (2011-02-15 17:30)
  Klart vi ska fortsätt Jom och förresten är debatten redan nedlagd, som du skriver är det ju nu det roliga börjar.. Hoppas verkligen att du har rätt, olidligt spännande lär det ju bli iaf!

  ”Ni är suveräna på läsarkontakten..” Kul att det uppskattas, nu har vi studsat tillbaka igen.

  Piteå borta i morhon kväll, bara till att börja ladda!

  Svar
 • 15 februari, 2011 kl. 22:21
  Permalänk

  Svar till masse (2011-02-15 20:50)
  Som sagt masse, debatten är nedlagd.. om det ens funnits nån. Vadå dåligt aprilskämt..? Det var bra och vi har inte alls dåligt självförtroende, vi har väl knappast nåt alls.. 😉

  Det kändes bara tråkigt en stund och ett tag visste vi ju inte ens om nåt fanns kvar, sedan kom frågorna vem å varför? Hade egentligen inte väntat mig nåt svar, men jag tog mig friheten att ställa frågorna oavsett.

  Men nu släpper vi sargen och kommer in i matchen igen..

  Svar
 • 15 februari, 2011 kl. 23:02
  Permalänk

  Finns bara EN kommentar om den som fjantar sig!
  Skaffa dig ett liv!

  Livesändning i morgon??? =)

  Svar
 • 15 februari, 2011 kl. 23:06
  Permalänk

  Svar till Support i Syd (2011-02-15 23:02)
  Håller med Support i Syd.. och visst sänds matchen, blott 40 riksdaler på PHC TV. Som fått.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: