Veka handleder??

Alla pratar om Lövens skador och ingen tycker sånt känns rättvist.. men har det någonsin hänt att ett lag fått sina tre främsta förvärv skadade?? Först var Lindgren, Heino och Wennerberg lätt skadade. Sedan des har Qvist gipsat pungen och nu senast var det Aki som väntar på lång rehablitering.

Apropå handleder, underarmar och pungar.. vad händer med vårt grön-gula gäng?? Inte är det väl ett lag ett lag "som lirar med fel lag"?? När Qvist vilar sig kallar R2 in Wikström från Lycksele. I allas ögon är det Qvist som är liraren och Wikström mer en verklig kämpe och defensiv center. Ser R2 Wikström som en center för lina ett eller två eller är det den 4:e som väntar. Om jag vore R2/Kari skulle Ledin få rollen som lirare, Wikström skulle med bravur få fason på junisarna i 4:e.

Vad tror och tycker du?

+++

I veckan har det ehumats bomber och granater på supportrarnas forum.. vi ehumar vidare och ser fram emot helgen. Det skulle också visserligen vara så allt kommer att hända en helt annan dag. Laget var inte riktigt komplett ens med full styrkaoch Schultz, med de nu aktuella skadorna blir det till att jobba övertid för R2.

Det håller inte att säga att det inte finns pengar iaf, men det kvittar ju så  klart ifall det saknas rätt typ av spelare.

0 thoughts on “Veka handleder??

 • 3 oktober, 2009 kl. 11:21
  Permalänk

  Hur fan kan du hylla tcim? Folk garvar ju åt idioterna där. Spelare ledare (inkl mig själv) o s v tycker det är ett skämt att läsa kappvändningsvm´et som körs där. Tragiskt är ordet!

  Svar
 • 3 oktober, 2009 kl. 14:29
  Permalänk

  Svar till Jens Tolgraven (2009-10-03 11:21)
  Smaken är som… euhm… baken? och vad vore en klubb utan sina fans? Sedan måste man givetvis sålla i det som skrivs, men att kalla fansen för idioter…

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: