Veckans träningar & matcher

Förra veckan bjöd på två matcher, dels en enkel seger hemma mot Vita Hästen, men en tyngre bortaförlust mot Modo efter straffar. Nu står vi inför en ny vecka med nya utmaningar med hela tre matcher.

Dag: Onsdag 23 november

Tid: kl. 19:00

Plats: T3 Center

Motståndare: BIK Karlskoga

Vi siktar förstås mot blommor och blad, sjunde i rad, när Tabelltrean BIK Karlskoga gästar vår hemmaborg. BIK har blandat och gett på bortaplan, har kört lite varannan dags race och då kanske vi ska vara oroliga. Man föll i sin senaste bortamatch mot AIK med 2-5. Laget har har vunnit fyra av sina tio bortamatcher inkl. bonuspoäng. Laget kommer närmast från en förlängningsvinst hemma mot Södertälje i lördags, där man kvitterade med bara 12 sekunder kvar av matchen och sen avgjorde sent i förlängningen.

Under förra säsongen föll vi vid första tillfället hemma med 0-2, men vann det nästa med 3-2. Kuriosa är att den ende ur årets trupp som gjorde poäng mot BIK hemma i fjol är Lucas Sandström.

Matchen sänds på webben via C More Sport och givetvis webben som du kommer till genom att klicka på nedanstående bild.

Cmore-600x341

* * *

Dag: Fredag 25 november

Tid: kl. 19:00

Plats: NHK Arena

Motståndare: Timrå IK

På fredag väntar ny bortamatch som säkert en del vill klassa som derby och det fanns kanske en gång ett behov att ha ett sånt epitet när de båda lagen närmast norr och söder spelare i högre liga. Nu är bara Timrå en match som är geografiskt nära, men få vill åka till. Bibliotek lockar sällan högljudda lövenfans.

Laget Timrå är klart bättre än sin publik och toppar tabellen och går ännu bättre än vad vi på bloggen tippade inför säsongen. I skrivande stund kommer laget från en mycket oväntad hemmaförlust mot pånyttfödda AIK med 2-4 trots 36-14 i skott. Laget har vunnit nio av elva hemmamatcher vilket är bäst i ligan och kommer innan matchen på fredag att hinna möta Södertälje borta på onsdag.

Under förra säsongen vann vi bägge mötena hemma med 5-2 respektive 4-2, men föll i det andra efter straffar 3-4.

Även denna matchen sänds via C More Sport, men även på webben, du hittar matchen genom att klicka på nedanstående bild.

Cmore-600x341

* * *

Dag: Söndag 27 november

Tid: kl. 16:00

Plats: Malmö Isstadion

Motståndare: IK Pantern

Vi avslutar veckan med ytterligare en bortamatch, när i skrivande stund tabellsjuan IK Pantern tar emot oss i Malmö Isstadion. Pantern är ett stabilt hemmalag som vunnit fem av sina nio hemmamatcher. Laget föll i sin senaste bortamatch mot Västerås med 3-4 efter straffar. Man kommer innan söndagens möte att hinna med att möta Oskarshamn hemma på onsdag och Tingsryd borta på fredag.

Under förra säsongen föll vi vid första tillfället borta med 1-3 och även i det andra mötet med 3-4 efter straffar Dags för första trepoängaren mot Skånelaget på bortaplan? Noterbart är att vi bara vann en av fyra matcher mot fjolårets nykomling.

Matchen sänds på webben via C More.se som du kommer till genom att klicka på nedanstående bild.

Cmore-600x341

 

* * *

Så här tränar då Björklöven under denna vecka:

Måndag: 11.00 – 13.00

Tisdag: 11.00 – 13.00

Onsdag: 11.00 – 12.00 (Matchvärmning), 10.15-11.15 (Matchvärmning BIK Karlskoga B-hallen)

Torsdag: 11.00 – 13.00

Fredag: 11.00 – 12.00

Lördag: 13.30-15.00

Söndag: –

* * *

För att kunna köpa biljett till matchen mot AIK på fredag klicka HÄR, för att kunna se matchen mot BIK Karlskoga, Timrå eller Pantern via webben så kan du köpa dem via cmore.se och då bör du för att stödja Björklöven göra det genom att köpa via DENNA länk. Eller klicka på bilden nedan.

Cmore-600x341

* * *

Självklart, för att inte missa en enda hemmamatch så köper du ju säsongskort och det gör du genom att klicka på bilden nedan.

Säsongskort 16_17 2

2 thoughts on “Veckans träningar & matcher

 • 21 november, 2016 kl. 09:17
  Permalänk

  3matcher mot topplag! Nu måste ett par centrar in omg. det blir jäkligt jobbigt annars känns de som.

  Svar
 • 21 november, 2016 kl. 12:14
  Permalänk

  Låna in Vej och in med en spets center. Borde finnas några på andra sidan pölen som vill på äventyr…

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: