Veckans/helgens U, jr och Dam resultat

Ny vecka och ny genomgång av hur lagen vid sidan om herr A-laget (dvs. U16, J18 samt J20) och våra gröngula damer skött sig under den gångna veckan.

Björklöven Dam

Inga matcher under veckan och laget parkerar alltjämt på den första platsen i den något haltande tabellen du ser nedan:

På tur väntar nytt möte med Skellefteå, detta på hemmaplan den 8 november.

* * *

J20 Elit Norra

Inga matcher under veckan för vårt äldsta juniorlag heller och laget parkerar alltjämt på den tredje platsen i den något haltande tabellen du ser nedan:

Laget möter nu på bortaplan Piteå HC respektive SK Lejon kommande helg.

* * *

J18 Elit

J18-laget hade två matcher under den gångna veckan när laget först i torsdags föll i mötet med MODO med 1-9, i går dock en seger med 9-3 borta mot Örnsköldsvik HF.

Laget ligger nu på fjärde plats i tabellen som du i sin helhet ser nedan.

Kommande matcher blir nästkommande helg när laget på lördag den 11 november spelar borta mot Kramfors-Alliansen och dagen därpå möter då man möter AIK-Hockey Härnösand i T3 Center.

* * *

U16

Inga matcher under veckan för vårt U16-lag heller och laget placerar sig på den fjärde platsen i den något haltande tabellen du ser nedan:

Kommande match blir inte förrän helgen om en vecka då två hemmamatcher står på schemat. Timrå lördagen den 11/11 och Sundsvall dagen därpå

Vill du som läsare komplettera med resultat för något annat ungdomslag, eller ex.vis tipsa om en kommande cup eller vad det nu kan vara skriv gärna en kommentar till veckans inlägg.

Kommentarer, eller spontana tankar.. fältet som vanligt fritt.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen på Hockeyallsvenskan? Spana gärna in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande och kolla då även in oddsen för i kväll.

 

 

Skapa ditt konto om du nu inte redan gjort det och lägg sedan ett spel utifrån dina egna tankar för att krydda säsongens matcher!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: