Veckans/helgens U, jr och Dam resultat

Ny vecka och ny genomgång av hur lagen vid sidan om herr A-laget (dvs. U16, J18 samt J20) och våra gröngula damer skött sig under den gångna veckan.

Björklöven Dam

Damettan har så smått tuggat igång och Björklöven spelade i veckan sin tredje respektive fjärde match av totalt 26 omgångar. I fredags besegrades Modo med 3-2 hemma i T3 Center efter straffar, men föll igår mot Skellefteå med 1-2 på bortaplan. Laget har efter fyra spelare matcher skrapat ihop sju poäng, men leder ändå en väldigt skadeskjuten tabell.

På tur väntar nytt möte med Skellefteå, detta på hemmaplan den 8 november.

* * *

J20 Elit Norra

I helgen har vårt J20-lag spelade två bortamatcher där i lördags slog Kiruna med hela 10-1 i klassiska Matojärvi och i går då man blev den segrande Parten i mötet med Kalix som slutade 3-6.

Tränare Alexander Sundström var nöjd med helgens insatser. – Jag tycker att det är många som varit duktiga helgen. Vi börjar hitta rätt i spelet med puck och hur vi ska bygga upp spelet och hålla den inom laget. Det känns som vi tog ett bra kliv i helgen med vårt eget spel.

Vårt J20 ligger två i en något haltande tabell.

Laget har nu spelledigt en helg innan man på bortaplan möter Piteå respektive SK Lejon helgen därpå.

* * *

J18 Elit

J18-laget hade en match under den gångna veckan när laget i onsdags vann derbyt mot Vännäs med 4-3.

Björklövens tränare Joakim Engström njöt av segern efter matchen och sa följande till hemsidan. – Det är alltid skönt med en derbyseger. Jag tycker Vännäs gör en bra match även om jag tycker vi har övertaget. Vår press är väldigt bra och generellt sett gör vi mycket bra offensivt förutom att sätta pucken. I veckan har vi haft fokus på pressen och vi ville komma ut hårt. Det tycker jag också vi gör bra.

Laget ligger nu på fjärde plats i tabellen som du i sin helhet ser nedan.

Kommande matcher blir på torsdag då man möter serieledande Modo på bortaplan och på söndag väntar nu bortamatch i Örnsköldsvik då just Örnsköldsvik HF står för motståndet.

* * *

U16

Två matcher har spelats i helgen med blandat resultat. 2-1 förlust i derbyt mot Skellefteå i lördags följdes upp med en klar 6-1 seger mot Luleå HF i går. Bägge dessa matcher på bortaplan.

Tabellen ser du nedan.

Kommande match blir blir inte förrän helgen om tre veckor då två hemmamatcher står på schemat. Timrå lördagen den 11/11 och Sundsvall dagen därpå.

* * *

Vill du som läsare komplettera med resultat för något annat ungdomslag, eller ex.vis tipsa om en kommande cup eller vad det nu kan vara skriv gärna en kommentar till veckans inlägg.

Kommentarer, eller spontana tankar.. fältet som vanligt fritt.

2 thoughts on “Veckans/helgens U, jr och Dam resultat

 • 23 oktober, 2017 kl. 13:13
  Permalänk

  Fortsätt med dessa. Det är verkligen intressant att få det samlat så jag slipper leta upp det själv.

  Svar
 • 25 oktober, 2017 kl. 00:41
  Permalänk

  U16-tabellen är J1, lägg in den rätta tabellen

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: