Veckans/helgens U, jr och Dam resultat

Ny vecka och ny genomgång av hur lagen vid sidan om herr A-laget (dvs. U16, J18 samt J20) och våra gröngula damer skött sig under den gångna veckan.

Björklöven Dam

Inleder sin jakt mot SDHL lördag den 14 oktober kl. 19:00 med bortamatch mot Luleå Hockey i Sunderby Ishall.

* * *

J20 Elit Norra

I helgen har äldsta J20-lag spelade två hemmamatcher, dels slog man i lördags Brooklyn Tigers UHF med 7-0, efter bl.a. nollan av målvakten Markus Johansson och fyra poäng från Emil Norberg. Dessutom ny seger i går mot Boden HF när laget vann med 3-2.

J20-tränaren Alexander Sundström sa följande till hemsidan efter segern mot Brooklyn Tigers: – ”Det är väl ingen höjdarmatch men vi får i alla fall igång spelet med puck. Emil Norberg och Erik Rainersson var med i dag och de var på hugget. De producerade och jobbade hårt vilket var kul att se. Markus Johansson gör en bra match i målet och håller nollan trots att Brooklyn skapar en del chanser på farliga kontringar.”

Vårt J20 ligger nu plats fyra i den haltande tabellen som du hittar HÄR.

Kommande match blir på lördag hemma mot AIK-Hockey Härnösand.

* * *

J18 Elit

J18-laget hade en match under den gångna veckan när laget i onsdags föll med 1-2 borta mot Marklunds på straffar. Laget följde upp med en seger i går borta mot Östersunds IK efter 6-4.

Lagets tränare Joakim Engström sa följande till hemsidan efter matchen: – ”Vi kände att det skulle bli en tuff match mot Östersund som har ett riktigt bra powerplay. Denna helg betydde otroligt mycket för laget och även om resultatet blev bra så tänker jag mest på gruppdynamiken. Inför tredjeperioden när det stod 3-3 visar laget, lett av Viktor Burman, att det är spelarna som ska göra jobbet och man vänder allt. Vi släppte in ett mål i början av tredje men killarna peppar, snackar och visar med hårt jobb att de inte tänker ge sig. Gruppen driver sig själv och den är väldigt mån om att alla ska göra allt för J18-familjen.”

Laget ligger nu plats sex i tabellen som du hittar HÄR.

Kommande matcher blir till helgen när man på lördag möter IF Sundsvall Hockey och man på söndag möter Timrå IK.

* * *

U16

Laget har haft en lugn vecka, inga matcher iaf även om man säkerligen tränat på rätt hårt.

Laget ligger nu på första plats i tabellen som du hittar HÄR, detta då efter fyra segrar och alltjämt obesegrade.

Kommande match blir på lördag den 14 oktober då man tar sig an MODO på bortaplan.

* * *

Vill du som läsare komplettera med resultat för något annat ungdomslag, eller ex.vis tipsa om en kommande cup eller vad det nu kan vara skriv gärna en kommentar till veckans inlägg.

Kommentarer, eller spontana tankar.. fältet som vanligt fritt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: