Veckans träningar och matcher

Även om många av oss kanske är lite extra mellandags lediga i väntan på Nyår så tänkte vi i vanlig ordning på bjuda vi på veckans matcher och träningar.

Vi spelade endast en match föregående vecka där vi till sist förlorade på straffar borta mot HC Vita Hästen med 3-4. Men nu är det så dags för en ny vecka, med två matcher på schemat. Som vanligt lägger vi även in bokade träningstider för den som vill spana in grabbarna på eventuella träningar.

Johan Löf / AXELLÖF

Hittar Löven och #90 Alex Hutchings återigen målet i mötena med AIK och Timrå IK? Arkivfoto: AXELLÖF

För att spana in fler Lövenbilder från AXELLÖF, klicka HÄR.

* * *

Dag: Tisdag 29 december

Tid: kl. 19:00

Plats: T3 Center

Motståndare: AIK

I morgon tisdag är det dags för ett nytt möte med AIK. Melins gäng har i skrivande stund 24 poäng fler än oss samt 44 mål bättre målskillnad, en match mer spelad och befinner sig just nu på andraplatsen som vi inför säsongen tippades kunna lägga beslag på. AIK är dessutom ligans målgladaste lag och har så här långt gjort 31 mål fler än oss.

Solnalaget kommer närmast från en seger hemma mot Leksands IF i lördags med 3-2. Laget är seriens näst bästa bortalag med 24 ihopspelade poäng på 17 försök och en målskillnad 48-46. Vi kontrar med att vara seriens nionde bästa hemmalag med ynka 31 ihopspelade poäng på 17 matcher och en målskillnad på 45-33.

Den här säsongen har vi mötts två gånger, dels hemma då vi vann 3-1, sedan föll vi borta på Hovet 1-4.

Värt att notera att backgiganten #57 Stefan Andersson gjort mål i de båda tidigare matcherna under säongen. Får vi möjligen se en repris i morgon kväll?

Johan Löf / AXELLÖF

Hittar Löven och #57 Stefan Andersson återigen målet i mötet med AIK? Arkivfoto: AXELLÖF

För att spana in fler Lövenbilder från AXELLÖF, klicka HÄR.

* * *

Dag: Söndag 3 januari

Tid: kl. 16:00

Plats: Timrå Isstadion

Motståndare: Timrå IK

På söndag dags för nytt möte med Timrå IK. De har i skrivande stund fem poäng fler än oss samt 13 mål bättre målskillnad, en match mer spelad och befinner sig just nu på åttondeplatsen som innebär slutspel när grundserien är över. Har vi tänkt att klättra i tabellen gäller det att vi fortsätter plocka poäng av de lag vi har före oss i tabellen, utmaningen i form av AIK i morgon tisdag riktigt underbar men matchen på söndag mot Timrå av rejäl slutspelskaraktär. Så snacka om viktig match alltså.

Sundsvallslaget kommer närmast från en förlust borta mot ligaledande Tingsryds AIF i lördags med 1-4. Laget är seriens fjärde bästa hemmalag med 28 ihopspelade poäng på 16 försök och en målskillnad 42-38. Vi kontrar med att vara seriens sämsta bortalag med ynka 12 ihopspelade poäng på 16 matcher och en inte så smickrande målskillnad på 41-61.

Den här säsongen har vi mötts två gånger, dels borta då vi vann med 5-2, men vi föll samtidigt hemma med 1-3. Matchen på söndag är utbryten och gör den 28:e omgången komplett.

Innan matchen på söndag kommer Timrå IK även hinna möta HC Vita Hästen hemma i Isstadion i morgon tisdag.

* * *

Så här tränar Björklöven under kommande vecka:

Måndag: 11.00-13.00

Tisdag: 11.00-12.00 (Matchvärmning)

Onsdag: –

Torsdag: –

Fredag: 14.00-15:30

Lördag: 11.00-13.00

Söndag: 09:30-10:30 (Matchvärmning)

* * *

Biljett till matchen mot AIK köper du HÄR. Kommer du inte vara på plats i Umeå eller Timrå så kan du köpa dessa matcher via cmore.se och då bör du göra det genom att köpa via DENNA länk. Eller klicka på bilden nedan.

Cmore

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: