Veckans träningar & matcher

Förra veckan bjöd på två matcher med bästa tänkbara resultat, seger borta mot Tingsryd och även hemmaseger mot AIK. Nu står vi inför en ny vecka med nya utmaningar med två nya matcher.

Dag: Onsdag 9 november

Tid: kl. 19:00

Plats: Scaniarinken

Motståndare: Södertälje SK

Vi tar nya tag mot att förbättra vårt bortafacit än mer. Efter 4-3 mot Tingsryd borta i veckan som gick gjorde att vi klev upp till en sjunde plats i bortatabellen med nio poäng på sju matcher. Södertälje, som just nu ligger sist i tabellen, är också sist i hemmatabellen med endast två segrar på sju försök med en målskillnad på 10-26. VI har å andra sidan bara gjort 11 mål på lika många matcher men med tre segrar.

Då Södertälje spelade i HockeyEttan ifjol får vi söka oss tillbaka till säsongen 14/15 för att hitta tidigare möten. Då vann SSK det första mötet med 2-1 efter förlängning och det andra med klarar 4-0. Vi får söka oss till första mötet säsongen 13/14 då vi vann en mycket spännande match med 3-2 och den inledningen har väl ingen glömt? Ledning med 3-0 efter 3:44! Trots den, totalt tre raka förluster med andra ord. Dags för ändring?

Matchen sänds på webben via CMore.se som du kommer till genom att klicka på nedanstående bild.

Cmore-600x341

* * *

Dag: Fredag 11 november

Tid: kl. 19:00

Plats: Plivik Trade hallen

Motståndare: Västervik

På fredag väntar ny bortamatch och denna gång blir det friskusen Västervik IK som kommer stå för motståndet. Västervik ligger just nu på plats fyra i tabellen och går klart mycket bättre än vad vi på bloggen tippade inför säsongen. Laget har dock haft en tung period och en del skandaler inom klubben, men lyfte sig starkt och vann senast mot Södertälje med 2-0 efter att ha förlorat fyra raka matcher före det. Laget hittills tagit hela 17 poäng på åtta hemmamatcher så här långt och kommer innan matchen på fredag att hinna möta Mora på bortaplan på onsdag.

Vi har aldrig mött Västervik på bortaplan.

Matchen sänds likt den i morgon via CMore på webben, du hittar matchen genom att klicka på nedanstående bild.

Cmore-600x341

* * *

Så här tränar då Björklöven under denna vecka:

Måndag: 11.00 – 13.00

Tisdag: 11.00 – 13.00

Onsdag: –

Torsdag: –

Fredag: –

Lördag: –

Söndag: –

* * *

För att kunna se matcherna mot Södertälje och/eller Västervik via webben så kan du köpa dem via cmore.se och då bör du för att stödja Björklöven göra det genom att köpa via DENNA länk. Eller klicka på bilden nedan.

Cmore-600x341

* * *

Självklart, för att inte missa en enda hemmamatch så köper du ju säsongskort och det gör du genom att klicka på bilden nedan.

Säsongskort 16_17 2

2 thoughts on “Veckans träningar & matcher

 • 7 november, 2016 kl. 10:18
  Permalänk

  Förra veckan började med seger borta mot Tingsryd, inte Västerås.

  Svar
 • 7 november, 2016 kl. 13:02
  Permalänk

  …borta mot Tingsryd 🙂 !

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: