Veckans träningar & matcher

Under förra veckan två hemmamatcher i T3 Center, dels iaf två poäng via 4-3 efter OT mot IK Pantern där comebackande #18 Ottosson avgjorde, sedan då blytunga 3-1 i lördags mot Mora där bl.a #35 Werner stod på huvudet. Men nu står vi inför en ny vecka med nya utmaningar.

Ett par ytterligare matcher och förstås fler träningar och allt hittar du som vanligt förstås här.

Dag: Onsdag 26 oktober

Tid: kl. 19:00

Plats: ABB Arena Nord

Motståndare: VIK Västerås HK

Vi tar nya tag mot ännu en seger och näst på tur är alltså tabelljumbon VIK Västerås, som senast spelade i fredags borta mot SSK i Scaniarinken. Onsdagens hemmalag Västerås tog då en komfortabel seger 4-0, men har bara tagit fyra poäng på fem hemmamatcher så här långt. Ännu ingen seger efter 60 minuter.

Under förra säsongen vann lagen varsin match i Västerås och ABB Arena Nord medans VIK tog fem av sex poäng hos oss i T3 Center. Totalt alltså 4-8 i matchen i matchen mot då VIK Västerås under föregående säsong. Vem minns förresten den andra matchen hemma när vi spelade som CCCP i första perioden för att komma ut som Kovland i andra?

Matchen sänds på CMore Hockey och på webben via CMore.se som du kommer till genom att klicka på nedanstående bild.

Cmore-600x341

* * *

Dag: Fredag 28 oktober

Tid: kl. 19:00

Plats: T3 Center

Motståndare: IK Oskarshamn

På fredag väntar ny hemmamatch och denna gång blir det IK Oskarshamn med Fredrik Söderström som står i båset som kommer stå för motståndet. Oskarshamn ligger just nu på plats nio i tabellen och går väl något sämre än vad vi på bloggen tippade inför säsongen. Laget kommer närmast ifrån en bortaförlust mot Tingsryd AIF (2-4) och har i skrivande stund tagit sex poäng på sju bortamatcher så här långt. Innan matchen på fredag kommer IKO dessutom hinna möta AIK hemma i morgon tisdag.

Sedan återkomsten till HockeyAllsvenskan har vi på dessa tre säsonger alltid vunnit en av två hemmamatcher varje säsong hemma i T3 Center mot just Oskarshamn. Under förra säsongen vann vi med 5-2 i den ena och föll på straffar i den andra, men däremot så föll vi båda gångerna i Oskarshamn och Be-Ge Hockey Center. Totalt alltså 4-8 i matchen i matchen mot även Oskarshamn under föregående säsong.

Matchen sänds likt den på onsdag via CMore på webben, du hittar matchen genom att klicka på nedanstående bild.

Cmore-600x341

* * *

Så här tränar då Björklöven under denna vecka:

Måndag: 11.00 – 13.00

Tisdag: 11.00 – 13.00

Onsdag: –

Torsdag: 14.00 – 15.00

Fredag: 11.00 – 12.00 (Matchvärmning)

Lördag: –

Söndag: 09.30 – 11.00

* * *

För att kunna köpa biljett till matchen mot IK Oskarshamn på fredag klicka HÄR, för att kunna se matchen mot nämnda Oskarshamn och/eller VIK Västerås via webben så kan du köpa dem via cmore.se och då bör du för att stödja Björklöven göra det genom att köpa via DENNA länk. Eller klicka på bilden nedan.

Cmore-600x341

* * *

Självklart, för att inte missa en enda hemmamatch så köper du ju säsongskort och det gör du genom att klicka på bilden nedan.

Säsongskort 16_17 2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: