Veckans träningar & matcher

Under förra veckan dels sköna 4-3 mot Timrå IK, sedan ytterligare skador och därefter ett korttidskontrakt med #26 Boström (hela oktober) innan vi i lördags föll mot Almtuna IS efter ett sent avgörande. Men nu står vi inför en ny vecka med nya utmaningar.

Ett par ytterligare matcher och förstås fler träningar och allt hittar du som vanligt förstås här.

Dag: Torsdag 20 oktober

Tid: kl. 19:00

Plats: T3 Center

Motståndare: IK Pantern

Vi tar nya tag mot ännu en seger och näst på tur är alltså tabellfemman Pantern, som senast spelade i fredags hemma mot Tingsryds AIF. Pantern kommer till Umeå med en 2-1 vinst mot TAIF i bagaget och har tagit sju poäng på fem bortamatcher så här långt. Helt aprpå Tingsryds AIF vann de i går borta mot AIK på Hovet med 5-2

Under förra säsongen vann lagen varsin match i Umeå medans Pantern tog fem av sex poäng i Malmö. Totalt alltså 4-8 i matchen i matchen mot då nykomlingen Pantern under föregående säsong

Matchen sänds via CMore på webben som du kommer till genom att klicka på nedanstående bild.

Cmore-600x341

* * *

Dag: Lördag 22 oktober

Tid: kl. 18:30

Plats: T3 Center

Motståndare: Mora IK

På lördag väntar ny hemmamatch och denna gång blir det Mora IK med Jeremy Colliton som står i båset som kommer stå för motståndet. Mora ligger just nu på plats sex i tabellen och går bättre än som vi på bloggen tippade inför säsongen. Laget kommer närmast ifrån en seger (3-1) mot SSK i bagaget och har i skrivande stund tagit fyra poäng på fem bortamatcher så här långt. Innan matchen på lördag kommer Mora dessutom hinna möta MODO borta i morgon tisdag.

Sedan återkomsten till HockeyAllsvenskan har vi på dessa tre säsonger bara vunnit en av sex matcher hemma i T3 Center mot just Mora. Under förra säsongen föll vi båda gångerna med 1-3 hemma i T3 Center, men däremot så plockade vi tre poäng i Mora och Smidjegrav Arena. Totalt alltså 3-9 i matchen i matchen mot Mora under föregående säsong. Total målskillnad under dessa tre säsonger hemma i T3 9-19, så dags för litet trendbrott på lördag kanske?

Matchen sänds likt den på torsdag via CMore på webben, du hittar matchen genom att klicka på nedanstående bild.

Cmore-600x341

* * *

Så här tränar då Björklöven under denna vecka:

Måndag: 11.00 – 13.00

Tisdag: 11.00 – 13.00

Onsdag: 11.00 – 13.00

Torsdag: 11.00 – 12.00 (Matchvärmning)

Fredag: 11.00 – 13.00

Lördag: –

Söndag: –

Det här med ev. matchvärmning på lördag får vi kolla under veckan då det vankas konståkning i T3 Center och spelas cup på Nolia. Undra förresten hur bra isen kommer vara mot Mora med tanke på alla piruetter och dubbla axlar etc. Fast det är en annan femma. Men det finns iaf ingen tid avsatt för värmning om då inte B-hallen möjligen kan funka för ändamålet.

* * *

För att kunna köpa biljett till matchen mot IK Pantern på torsdag, eller Mora IK på lördag klicka HÄR, för att kunna se matchen mot nämnda Pantern och/eller Mora IK via webben så kan du köpa dem via cmore.se och då bör du för att stödja Björklöven göra det genom att köpa via DENNA länk. Eller klicka på bilden nedan.

Cmore-600x341

* * *

Självklart, för att inte missa en enda hemmamatch så köper du ju säsongskort och det gör du genom att klicka på bilden nedan.

Säsongskort 16_17 2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: