Veckans träningar & matcher

Efter uppehållet drar ju matchandet igång igen. Hur ser den kommande veckan ut när det gäller matcher och träningar? Vi spelade ju bara en match föregående vecka då vi förnedrades av Tingsryd, men som vi alltid säger, ny vecka, nya möjligheter, eller hur?

Som vanligt lägger vi även in bokade träningstider för den eller de som vill spana in det gröngula laget även på träningarna.

Johan Löf / AXELLÖF

Förhoppningsvis sitter puckarna i Hästenkassen på torsdag. Arkivfoto: AXELLÖF

För att spana in fler Lövenbilder från AXELLÖF, klicka HÄR.

Megazone* * *

Dag: Torsdag 18 februari

Tid: kl. 19:00

Plats: T3 Center

Motståndare: Vita Hästen

På torsdag kommer nästa match av slutspelskaraktär om drömmen till fortsatt spel efter den 28 februari ska leva.

Vita Hästen kommer närmast från en förlust borta mot Asplöven HC med 3-5.

Vita Hästen ligger i skrivande stund på 7:e plats i hockeyallsvenskan, och det lag som bör sikta in oss på att nå ikapp, med tanke på att laget spelat två matcher fler än vi och ligger sju poäng före.

Laget är seriens 12:e bästa bortalag med 20 i hopspelade poäng på 23 försök och en målskillnad 49-71. Vi kontrar med att vara seriens 10:e bästa hemmalag med 37 ihopspelade poäng på 23 matcher och en målskillnad på 63-53. Den här säsongen har vi mötts tre gånger, vilket så här långt gett 4 poäng. Vi började med att falla borta med 3-1 i omgång 8, vann därefter med 3-o hemma i omgång 21 för att i tredje mötet falla borta efter straffar med 3-4 i omgång 34.

 

* * *

Biljetter

AIK har en spännande vecka framför sig. Jubileumsmatch i kväll mot Asplöven HC och sen väntar gratismatchen mot oss på lördag.

Dag: Lördag 18 februari

Tid: kl. 18:40

Plats: Johanneshov

Motståndare: AIK

På lördag väntar så väntar så tabelltvåan AIK på klassiska Hovet, som lär vara fullsatt. AIK kommer närmast från en klar förlust borta mot Mora IK med hela 1-6(!), men spelar som sagt redan i kväll mot Asplöven HC.

AIK ligger som sagt två i hockeyallsvenskan är seriens näst bästa hemmalag med 56 i hopspelade poäng på 22 försök (endast 2 förluster) och en målskillnad 88-43. Vi kontrar med att vara seriens 10:e bästa bortalag med 25 ihopspelade poäng på 23 matcher och en målskillnad på 62-83. Den här säsongen har vi mötts tre gånger, vilket så här långt gett x poäng. Vi började med att vinna hemma med 3-1 i omgång 9, vi föll därefter borta med 1-4 i omgång 22 för att i tredje mötet falla hemma efter straffar med 3-4 i omgång 35.

***

Johan Löf / AXELLÖF

Vill ni se den här synen är det bara kolla träningstiderna nedan. Arkivfoto: AXELLÖF

För att spana in fler Lövenbilder från AXELLÖF, klicka HÄR.

Så här tränar då Björklöven under denna vecka:

Måndag: 14.00-15.30

Tisdag: 11.00-13.00

Onsdag: 11.00-13.00

Torsdag: 11.00-12.00 (Matchvärmning)

Fredag: 11.00-13.00

Lördag: –

Söndag: 11.00-13.00

Megazone* * *

För att kunna köpa biljett till matchen mot Vita Hästen, klicka HÄR, för att kunna se matchen mot Hästen eller/och AIK via webben så kan du köpa dem via cmore.se och då bör du för att stödja Björklöven göra det genom att köpa via DENNA länk. Eller klicka på bilden nedan.

Cmore

2 thoughts on “Veckans träningar & matcher

 • 15 februari, 2016 kl. 09:20
  Permalänk

  Tror ni att det kommer hända något i truppen? Det är ju transferstopp idag.

  Svar
  • 15 februari, 2016 kl. 09:54
   Permalänk

   Verkligen svårt att säga. Egentligen är det ju på tok för sent, men samtidigt bara fyra poäng upp. Ska det bli något lär det röra sig om ett SHL-lån.

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: