Veckans matcher

Efter förra veckans två matcher med två raka förluster mot både AIK och Västervik, står vi nu inför en ny vecka med två matcher. Det innebär samtidigt så klart sex möjliga poäng för Löven med nye Roope Talaja som tidigare i dag presenterats om Supporterspelaren.

När spelar vi och vilka kommer vi möta?

 

Dag: Onsdag 25 oktober

Tid: kl. 19:00

Plats: T3 Center

Motståndare: Timrå IK

Ligaledande Timrå kommer närmast från en seger med 4-1 borta mot MODO. På hemmaplan har vi så här långt fyra segrar på fem försök (målskillnad 20-11) och genom det på plats trea i hemmaligan. På samma sätt har Timrå fyra bortasegrar på sex försök och med målskillnaden 15-9 ligger de så här långt trea i bortatabellen.

Under förra säsongen vann vi det inledande mötet med Timrå hemma i T3 Center med 4-3, målskyttar i den matchen Sandström, Thörnberg, #7 J Andersson samt Högberg. I vårt nästa hemmamöte föll vi med snöplig 2-3 efter det att Timrå först kvitterade i spel 4-5 med bara 1:57 min kvar och sedan avgjorde i förlängningen. Målskyttar den gången #19 Farley samt #33 Jonsson.

Matchen på onsdag sänds på CMore Live samt via webben på CMore.se som du kommer till genom att klicka på nedanstående bild. Har du tänkt se matchen på plats och ännu inte köpt biljett gör du det HÄR.

* * *

 

Dag: Lördag 28 oktober

Tid: kl. 18:00

Plats: Be-Ge Hockey Center

Motståndare: IK Oskarshamn

11:e placerade Oskarshamn kommer närmast från en seger 4-1 borta mot nykomlingen IF Troja-Ljungby och spelar redan i dag borta mot Leksand. Hemma i Be-Ge Hockey Center så här långt tre segrar på fem försök (målskillnad 13-9) och genom det på plats 9 i hemmaligan. På samma sätt har vi två bortasegrar på sex försök och med målskillnaden 13-12 ligger vi numer åtta i bortatabellen.

Under förra säsongen förlorade vi det inledande mötet med Oskarshamn i Be-Ge Hockey Center med 3-2 efter det att Fredriksson och #29 Stenlund-Ädelgran nätat redan i första perioden. I vårt nästa bortamöte föll vi med 6-3 och målskyttar den gången var Thörnberg, #57 S Andersson samt #14 Murphy.

Innan matchen på lördag ska vi enligt ovan möta Timrå hemma i T3 på onsdag samtidigt som Oskarshamn då redan i dag spelar borta mot Leksand.

Matchen på lördag sänds via på CMore Live, samt via webben på C More.se som du kommer till genom att klicka på nedanstående bild. Har du tänkt se matchen på plats och ännu inte köpt biljett gör du det HÄR.

 

 

* * *

Tankar och förhoppningar inför veckans två matcher och då de mot ligaledande Timrå IK och IK Oskarshamn?! Fältet som vanligt fritt..

Är ni på jakt efter de bästa oddsen på Hockeyallsvenskan? Spana gärna in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande..

2 thoughts on “Veckans matcher

 • 22 oktober, 2017 kl. 21:24
  Permalänk

  Hoppas löven rycker upp sig igen nu med nytt nyförvärv…men spontant känns det som väldigt tuffa matcher med tanke på skadeläget…3 poäng av 6 möjliga här är bra!

  Svar
 • 24 oktober, 2017 kl. 08:26
  Permalänk

  11e placerade Oskarshamn ??? De ligger väl på andra plats ?

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: