Veckans träningar & matcher

Efter tisdagens vinst mot Almtuna har grabbarna fått ha matchfritt i en vecka, men nu drar matchandet igång igen med två matcher kommande vecka. Med andra ord nya utmaningar och nya möjligheter.

Dag: Onsdag 7 december

Tid: kl. 19:00

Plats: Smidjegrav Arena

Motståndare: Mora IK

Efter fyra raka förluster på bortaplan är det dags att studsa tillbaka och även om Mora är seriens tredje bästa hemmalag med 10 segrar på 12 försök, så ska vi sälja oss dyrt. Mora har tagit 29 av 36 möjliga poäng hemma i Smidjegrav Arena med en målskillnad på 36-22. Vi kontrar med att vara 12:e lag i bortatabellen med 13 poäng (21-31) på 12 matcher.

Noterbart är att Mora föll i sin senaste match just på hemmaplan mot Modo med 2-5. Under förra säsongen föll vi i det första mötet i dalarna med 2-4, trots att vi ledde med 2-0 efter fem minuter efter två mål i powerplay. Vi vann dock det senaste mötet i Smidjegrav Arena med 3-0. Nicklas Johansson stor hjälte då med två mål tillsammans med Kevin Lindskoug. Säsongens första möte lagen emellan slutade med en 3-1 seger för Björklöven.

Matchen sänds på webben via C More.se som du kommer till genom att klicka på nedanstående bild.

Cmore-600x341

*

Dag: Fredag 9 december

Tid: kl. 19:00

Plats: T3 Center

Motståndare: VIK Västerås HK

På fredag så väntar så VIK Västerås HK som kan komma att bli en mycket viktigt match och som så många gånger i Hockeyallsvenskan en sk sexpoängsmatch. I Skrivande stund är Västerås på kvalplats som vi har ett glapp ned till på åtta poäng. Seger och vi lämnar Västerås i bakvattnet. Förlust och de är bara fem poäng efter. Detta är förstås rent statistiskt prat då bägge lagen hinner spela en match var innan dess och mycket kan hända.

Ser vi till Västerås bortastatistik så vittnar den om ett lag likt oss som inte riktigt fått till bortaspelet. 10 poäng på 12 matcher och näst sämsta bortalag med en målskillnad på 22-30.

Under förra säsongen slutade de två mötena i T3 Center med två Västeråssegrar via 2-0 och 4-3 och vi har bara en trepoängare mot Västerås på hemmaplan på de sex försöken sen vi återkom till Hockeyallsvenskan. Säsongens första möte i Västerås slutade med Västeråsseger med 2-0. Västerås kommer närmast från en 0-2 förlust på hemmaplan mot Vita Hästen.

***

Så här tränar då Björklöven under denna vecka:

Måndag: 11.00 – 13.00

Tisdag: 11.00 – 13.00

Onsdag:

Torsdag: 14.00 – 15.00

Fredag: 11.00-12.00 (Matchvärmning), 10.15-11.15 (Matchvärmning (Västerås)

Lördag: –

Söndag: 10.00 -11.30

* * *

För att kunna köpa biljett till matchen mot Västerås på fredag klicka HÄR, för att kunna se matcherna via webben så kan du köpa dem via cmore.se och då bör du för att stödja Björklöven göra det genom att köpa via DENNA länk. Eller klicka på bilden nedan.

Cmore-600x341

* * *

Självklart, för att inte missa en enda hemmamatch så köper du ju säsongskort och det gör du genom att klicka på bilden nedan.

Säsongskort 16_17 2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: