Veckans snackis..

..kan det vara annat än att BIK Karlskogas nya lagkapten och den överlägset mest utvisade i HockeyAllsvenskans historia ska bli domare. Jag talar så klart om Daniel Wessner.Wessner om det något oväntade:

– Jag pratade med domarbasen Peter Andersson förra året och berättade att jag var intresserad. Nu har jag gått en specialkurs och ska på några kurser till. Jag har inte tio år kvar att spela hockey, men vill ändå vara kvar inom sporten. Det vore roligt att testa på och se om man klarar av att vara domare. Jag borde ju veta och ha en plan för hur man hanterar en sån som mig själv.

HÄR en länk till artikeln, men nog tusan har man väl lite svårt att se Wessner som domare? Eller så blir han alldeles lysande, kan väl spelet på nåt sätt tänker jag.

BIK Karlskoga som för övrigt i går vann mot arrangerande Kristianstads IK med 2-1, spelade i dag mot Tingsryds AIF och avslutar i morgon mot IK Pantern i Kristianstads Jubileums Cup. Första mötet mellan Björklöven och BIK Karlskoga säsongen 2016/2017 blir torsdag den 6 oktober i fruktade Nobelhallen.

* * *

Hur tänker du kring Wessner som domare? Fältet som vanligt fritt.

2 thoughts on “Veckans snackis..

 • 3 september, 2016 kl. 19:13
  Permalänk

  6:e Oktober, just det. Då står man där igen i denna erbarmligt ledsamma ishall. Hoppas på stor uppslutning från Löven supportrar.

  Svar
 • 4 september, 2016 kl. 18:29
  Permalänk

  Känns lite som att ha geten som trädgårdsmästare….men vi får väl se!

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: