Veckans matcher & träningar

Efter 5-3 borta mot Vita Hästen och 5-2 mot Tingsryd väntar nu en ny vecka och nya matcher. Vilka möter vi och hur har det sett ut tidigare mot respektive lag? Vi listar i vanlig ordning också lagets träningstider under veckan.

Först en aktuell tabell:

*

Dag: Onsdag den 19 februari

Tid: kl. 19.00

Plats: Nobelhallen

Motståndare: BIK Karlskoga

På onsdag väntar ligafyran BIK Karlskoga på bortaplan, ett BIK som senast vann borta mot Västervik med 2-1.

Under denna säsong så här långt tre möten och resultaten i tur och ordning Löven – BIK 6-3, BIK – Löven 2-5 och sedan Löven – BIK 5-1. Så sammantaget nio av nio möjliga poäng till Löven och målskillnaden 16-6.

På dessa möten fyra spelare i #11 Eriksson, #13 Andersson, #29 Wiklund och #90 Hutchings som gjort två mål i samma match, sedan bara två backmål från Cooper och Palmquist.

Wiklund har satt kassar mot BIK Karlskoga. Foto: Lucas Norlin

På ämnet Green Connection hittar vi hos BIK Karlskoga ingenting, däremot två spelare i Löven med flrflutet i BIK Karlskoga.. backen #8 Deilert och rivige forwarden #29 Wiklund.

Matchen på onsdag sänds på CMore Hockeyoch givetvis via webben på C More.se som du kommer till genom att klicka på nedanstående bild.

* * *

Dag: Fredag den 21 februari

Tid: kl. 19.00

Plats: A3 Arena

Motståndare: AIK

På fredag väntar så AIK, för övrigt ligaettan mot jumbon. AIK föll senast med 1-6 borta mot Timrå och har hela 18 poäng (inkl. målskillnad) upp till Almtuna på plats 12. Då det återstår blott sex matcher är det därför väldigt mycket som talar för att det blir negativt kval för AIK denna säsong.

AIK hinner innan mötet på fredag dessutom möta Västervik hemma på Hovet på onsdag.

Under denna säsong så här långt tre möten och resultaten i tur och ordning
AIK – Löven 0-2, Löven – AIK 8-1, samt AIK – Löven 2-5. Så sammantaget nio av nio möjliga poäng till Löven och målskillnaden 15-3.

På dessa möten en spelare i form av #90 Hutchings som gjort mål i alla tre matcherna, Alex verkar trivas mot gnaget. Även i dessa matcher bara två backmål från Tornberg och Larsen.

I ämnet Green Connection hittar vi i AIK ingenting, men däremot ett helt koppel av spelare i Löven som har ett förflutet i AIK.

Matchen på fredag sänds på CMore Live och givetvis via webben på C More.se som du kommer till genom att klicka på nedanstående bild. Biljett köper du HÄR.

* * *

Björklöven tränar enligt följande under kommande vecka:

Måndag: kl. 11.00-13.00

Tisdag: kl. 10.30-12.30

Onsdag: kl. 11.00-13.00

Torsdag: kl. 10.30-12.30

Fredag: kl. 11.00-12.30 (Matchvärmning)

Lördag: kl. 10.00-11.00

Söndag: kl. 10.00-11.00

Tiderna är enligt Umeå Fritids schema.

* * *

Tankar och förhoppningar inför veckan och våra två matcher mot BIK Karlskoga och AIK? Fältet som vanligt rätt fritt..

*

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: