Veckans matcher & träningar

Efter 3-2 mot Almtuna och 3-1 mot Kristianstad väntar nu vecka och nya matcher. Vilka möter vi och hur har det sett ut tidigare mot respektive lag? Vi listar i vanlig ordning också lagets träningstider under veckan.

Först en aktuell tabell:

*

Dag: Onsdag den 12 februari

Tid: kl. 19.00

Plats: Himmelstalundshallen

Motståndare: HC Vita Hästen

På onsdag väntar Vita Hästen på bortaplan, ett vita Hästen som senast mot Västervik på bortaplan med 5-3 trots en 2-0 ledning efter åtta minuter.

Under denna säsong så här långt tre möten och de två första var i Umeå. Match 1 slutade 2-1, en match där Justin Crandall hade två assists. Även match två slutade i gröngul favör via 5-3, också där med Justin Crandall i en avgörande roll med två mål, men även Alex Hutchings med tre assists. Det tredje mötet spelades i Norrköping, även där en 5-3 seger för Björklöven. Då med Alexander Wiklund som tvåmålsskytt.

Wiklund satte två kassar senast mot Vita Hästen. Foto: Lucas Norlin

På ämnet Green Connection hittar vi hos Norrköpingslaget forwarden Filip Cruseman, som verkligen hittat hem i Vita Hästen. I laget finns också målvakten Oscar Masiello som nyligt skadat sig och nu ersatts av…Niklas Lundström, också han ett exlöv. Niklas lär ansluta till laget under morgondagen.

Matchen på onsdag sänds på Sportkanalen och givetvis via webben på C More.se som du kommer till genom att klicka på nedanstående bild.

* * *

Dag: Lördag den 15 februari

Tid: kl. 18.00

Plats: A3 Arena

Motståndare: Tingsryds AIF

På lördag väntar så Tingsryd, som hamnat lite i ingenmansland i tabellen och måste börja rada upp segrar för att kunna nå en slutspelsplats. Senast föll man mot BIK Karlskoga på hemmaplan med 2-3. Innan mötet i Umeå på lördag hinner man med att i Ikväll möta AIK på Hovet och Västervik på hemmaplan på onsdag.

Under säsongen har vi mötts tre och de två första nere i Nelson Garden Arena och där vi vunnit med 3 respektive 4-0. Möte nummer tre var uppe i Umeå som slutade hela 7-0. Ser vi till de fyra senaste säsongerna så har vi vunnit sju av nio möten med Tingsryd hemma i Umeå, vi har tagit poäng i åtta av de nio matcher. Sett till den här säsongen sex av sex poäng, samt helt sjuka 14-0 i målskillnad.

Wiklund satte två kassar senast mot Tingsryd. Foto: Lucas Norlin

I ämnet Green Connection hittar vi i TAIF Oskar Stål Lyrenäs och Rasmus Bengtsson.

Matchen på lördag sänds på Sportkanalen och givetvis via webben på C More.se som du kommer till genom att klicka på nedanstående bild. Biljett köper du HÄR. Glöm inte att det här är den sista matchen du kan utnyttja dina kompisbiljetter.

* * *

Björklöven tränar enligt följande under kommande vecka:

Måndag: kl. 11.00-13.00

Tisdag: kl. 10.30-12.30

Onsdag: kl. 11.00-13.00

Torsdag: kl. 10.30-12.30

Fredag: kl. 11.00-12.30

Lördag: kl. 10.00-11.00 (Matchvärmning)

Söndag: kl. 10.00-11.30

Tiderna är enligt Umeå Fritids schema.

* * *

Tankar och förhoppningar inför veckan och våra två matcher mot Vita Hästen och Tingsryd? Fältet som vanligt rätt fritt..

*

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: