Veckans matcher & träningar

Efter hemmamatcherna mot SSK och Timrå som gav ytterligare två segrar att lägga på högen spelar vi den kommande veckan två nya matcher. Vilka möter vi och hur har det sett ut tidigare mot respektive lag? Vi listar i vanlig ordning också lagets träningstider under veckan.

Först en aktuell tabell:

*

Dag: Onsdag den 22 januari

Tid: kl. 19.00

Plats: Jalas Arena

Motståndare: Mora IK

På onsdag väntar Mora IK, just nu på plats 10 i tabellen och senast förlust med 2-3 efter straffar borta mot Västerviks IK.

Så här långt under säsongen har vi mötts två gånger. Det första mötet var i Mora som slutade hela 1-6 i gröngul favör och även i det andra mötet med Mora gick vi segrande ur striden. Denna gång 3-0 hemma i A3 Arena.

I båda dessa matcher har #96 Pontus Andreasson hittat nätet, blir det nytt mål på onsdag?

96 Andreasson fokuserad. Foto: Lucas Norlin

På ämnet Green Connection hittar vi hos Mora ingenting, och tvärtom så är det bara skadade backen Alexander Deilert med förflutet i just Mora IK.

Matchen på onsdag sänds på Sportkanalen och givetvis via webben på C More.se som du kommer till genom att klicka på nedanstående bild. Biljett till matchen köper du HÄR.

* * *

Sedan oavsett match hemma eller borta, alltid viktigt att klä sig i de rätta färgerna. Kolla in shopen ovan för att se det senaste som kommit in.. 

*

Dag: Lördag den 25 januari

Tid: kl. 18.00

Plats: A3 Arena

Motståndare: Karlskrona HK

På lördag väntar så ligasjuan KHK som i går lördags föll borta mot BIK Karlskoga med hela 6-2 i Nobelhallen.

Under säsongen har vi mötts redan tre gånger, först seger 5-1 borta i NKT-Arena Karlskrona som följdes upp med 5-2 hemma i A3 Arena innan KHK vid det senaste mötet fick tre poäng via 3-0.

Vid båda dessa matcher vi vunnit har #29 Alexander Wiklund hittat nätet, blir det någon ny kasse på lördag?

Alexander lindar klubban för nya kassar? Foto: Lucas Norlin

*

Glöm inte heller att köpa ett gäng 50/50 lotter i samband med hemmamatcherna, hälften direkt till klubbens ungdomsverksamhet och därigenom vår gröngula klubbs framtid..

Foto: Lucas Norlin

Karlskrona hinner innan mötet på lördag på onsdag möta jumbon AIK hemma i Karlskrona.

På ämnet Green Connection hittar vi hos Karlskrona HK ingen f.d. Lövare, men tvärtom så ser vi hos oss inte mindre än fem spelare, först den skadade backen Deilert och sedan kvartetten Söder, Wiklund, Lundberg och Crandall.

Matchen på lördag sänds på Sportkanalen och givetvis via webben på C More.se som du kommer till genom att klicka på nedanstående bild. Biljett till matchen köper du HÄR.

* * *

Björklöven tränar enligt följande under kommande vecka:

Taktikupplägg inför veckans två matcher? Foto: Lucas Norlin

Måndag: 11.00-13.00

Tisdag: 10.30-12.30

Onsdag: 11.00-13.00

Torsdag: 10.30-12.30

Fredag: 11.00-12.30

Lördag: 09:30-10:30 (Värmning inför KHK, de värmer timmen efter)

Söndag: –

Tiderna är enligt Umeå Fritids schema.

* * *

Tankar och förhoppningar inför veckan och våra två matcher mot Mora IK och sedan Karlskrona? Fältet som vanligt rätt fritt..

*

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

One thought on “Veckans matcher & träningar

  • 19 januari, 2020 kl. 21:05
    Permalänk

    Roligt med bild o reklam för 50/50 lotteriet som de senaste matcherna verkligt skapat många stora potter fortsätt så slår vi klart rekord i vår!

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: