Veckans matcher & träningar

Den kommande veckan spelar vi ytterligare två matcher och här har ni förutsättningarna inför dessa. Vi listar i vanlig ordning också lagets träningstider.

Dag: Onsdag 18 december

Tid: kl. 19.00

Plats: Kristianstads Ishall

Motståndare: Kristianstad IK

På onsdag väntar nykomlingen Kristianstad IK som verkligen visar bröstet denna säsong, ligger hyfsat tryggt på en elfte plats i serien och som besegrat oss denna debut säsong. Vi föll ju i en extremt blek insats med 2-1 i deras ishall, men tog revansch i hemmamötet med 3-1, där en starkt inledning räddande dagen. Förlusten kom ju efter en stabil seger i ett förstamöte i en bortaturné. Ska vi vara trygga i detta bortamöte, då en match två väntar ett par dagar senare?

Kristianstad kommer närmast från en nästan oväntat starkt 4-0 seger mot Västervik på bortaplan. Annars har laget haft en tung period före det med fem raka förluster varav två på hemmaplan och hela 5-20 i målskillnad.

På ämnet Green Connection hittar vi hos KIK ingenting och det närmaste är väl ett löst rykte säsongen 17/18 då Kalle Miketinac ryktades på lån från Frölunda.

Matchen på onsdag sänds på C More LIve 4 och givetvis via webben på C More.se som du kommer till genom att klicka på nedanstående bild.

* * *

Dag: Fredag 20 december

Tid: kl. 19.00

Plats: Himmelstalundshallen

Motståndare: HC Vita Hästen

På fredag väntar så sista matchen innan jul och den spelas i klassiska Himpan. Vita Hästen kommer till match med ryggen full av såväl grov- som kraft- och saftfoder efter 4-1 mot målmaskinen och tabelltvåan BIK Karlskoga.

Under denna säsong så här långt två möten, men bägge märkligt nog i Umeå. Match ett slutade 2-1, en match där Justin Crandall hade två assists. Även match två slutade i gröngul favör via 5-3, också där med Crandall i en avgörande roll med två mål, men även Alex Hutchings med tre assists.

Innan fredagens möte hinner Vita Hästen i morgon möta AIK på Hovet och på onsdag ta sig an Västervik på hemmaplan.

På ämnet Green Connection hittar vi hos Uppsalalaget målvakten Oscar Masiello och forwarden Filip Cruseman.

Matchen på fredag sänds på C More Live 4 och givetvis via webben på C More.se som du kommer till genom att klicka på nedanstående bild.

* * *

Björklöven tränar enligt följande under kommande vecka:

Taktikupplägg inför veckans bortaturné. Foto:Lucas Norlin

Måndag: Kl. 11.00-13.00

Tisdag: Kl. 10.30–12:30

Onsdag: –

Torsdag: –

Fredag: –

Lördag: –

Söndag: –

Tider enligt Umeå fritids schema.

* * *

Tankar och förhoppningar inför veckan och våra två matcher mot Kristianstad och Vita Hästen? Fältet som vanligt rätt fritt..

* * *

Dina spel lägger du hos vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: