Veckans matcher & träningar

Hela tre matcher föregående vecka där hiskeliga 2-7 borta mot Tingsryds AIF, följdes upp med 3-0 hemma på Vita Hästen och sedan i går då 1-4 mot AIK på Hovet.

Men nu är det så dags för en ny vecka, med två matcher. Som vanligt lägger vi även in bokade träningstider för den som vill spana in grabbarna på eventuella träningar.

Johan Löf / AXELLÖF

Får vi se Hutch & Co fira något mål i veckan? Arkivfoto: AXELLÖF

* * *

Dag: Tisdag 24 november

Tid: kl. 19:00

Plats: T3 Center

Motståndare: Asplöven HC

På tisdag är det dags för möte med Asplöven HC. Asplöven ligger just nu på plats 11 i tabellen just efter oss på samma poäng men fem mål sämre målskillnad.

Haparandalaget kommer närmast från en bra skalp genom 4-1 hemma mot Leksands IF, men har så här långt endast 8 inspelade poäng och ingen trepoängare på det hittills tolv spelade bortamatcherna och målskillnaden 21-41 och ligger sist i bortatabellen. Vi kontrar med att ligga sjua i hemmaligan även om vi nu har fyra raka hemma i T3 Center. Asplöven har vidare totalt tagit 31 p (66-75 i målskillnad) på sina spelade 24 matcher.

I säsongens första möte (omg 12) bortaföll vi mot Asplöven med 2-4.

* * *

Dag: Fredag 27 november

Tid: kl. 19:00

Plats: Tegera Arena

Motståndare: Leksands IF

På fredag är det dags för ett klassiskt möte med Leksands IF, ett lag som inte alls svarat upp till förväntningarna och som i skrivande stund ligger i botten av tabellen på 27 poäng poäng, fyra efter oss på tiondeplatsen.

Dalalaget kommer närmast från ytterligare en förlust, 1-4 borta mot Asplöven och har så här långt tagit 18 av sina inspelade poäng på hemmaplan med en målskillnaden på 27-28 och ligger 12:a i hemmabellen. Vi kontrar med att ligga elva i bortatabellen med mindre smickrande sju(!) raka bortaförluster och endast nio inspelade poäng och en målskillnad på 30-45, vilket är flest insläppta av alla lag på bortaplan.

I säsongens första möte (omg 13) föll vi hemma mot Leksand med med 1-2. Leksand hinner innan fredagsmötet med att möta VIK Västerås HK, även det på hemmaplan.

* * *

Dag: Söndag 29 november

Tid: kl. 16:00

Plats: T3 Center

Motståndare: VIK Västerås HK

Vi avslutar veckan med ett möte med VIK Västerås HK Leksands IF, ett lag som inledde serien mycket bra men på senare tid blandat och gett i sina insatser. Senast föll man hemma mot Oskarshamn med 2-3 och ligger just nu trea, sju poäng efter serieledande Tingsryds AIF.

Västerås har så här långt tagit 15 av sina inspelade 44 poäng på bortaplan med en målskillnaden på 24-31 och ligger 4:a i bortabellen.

I säsongens första möte (omg 14) föll vi borta mot Västerås med med 2-5. Västerås kommer innan söndagens möte hinna med två matcher, dels Leksand borta på onsdag och Tingsryd på fredag.

* * *

Så här tränar Björklöven under kommande vecka:

Måndag: 11.00-13.00

Tisdag: 11.00-12.00 (Matchvärmning)

Onsdag: 11.00-13.00

Torsdag: 09.30-11.30

Fredag: –

Lördag: 10.00-12.00

Söndag: 09.45-10.45 (Matchvärmning B-hallen)

* * *

Matchbiljett mot Asplöven HC köper du genom att klicka HÄR och biljetter mot VIK Västerås HK HÄR. Tänker du köpa denna eller någon annan match via cmore.se bör du göra det genom att köpa via DENNA länk. Eller klicka på bilden nedan.

Cmore

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: