Veckans matcher & träningar

Den kommande veckan bjuder likt den förra på tre matcher, och efter veckans segrar mot Vita Hästen, Tingsryd och AIK möter vi vem och hur kommer laget träna? Här får ni svaren.

Dag: Onsdag 20 november

Tid: kl. 19.00

Plats: A3 Arena

Motståndare: Västervik IK

På onsdag väntar tabelltian Västervik som i den senaste omgången föll hemma mot Timrå med 1-4. Västervik är inte helt lätt att släppa som skräckmotståndare även om spöket hos dom precis som hos AIK numera är mer eller mindre bortskrämt, då vi börjat vinna mot Vvik, MEN faktum kvarstår att vi bara tagit fyra trepoängare och 17 poäng av 42 möjliga sedan Västervik klev upp i hockeyallsvenskan. Vi föll ju exempelvis i säsongens första möte på hemmaplan med 3-4 efter straffar.

På ämnet Green Connection hittar vi hos Västervik Erik Ullman som var på lån hos oss under 2 matcher från MODO säsongen 15/16.

Matchen i morgon sänds någonstans på C More och givetvis via webben på C More.se som du kommer till genom att klicka på nedanstående bild. Biljetter köper du HÄR om du inte redan gjort det.

* * *

Dag: Fredag 22 november

Tid: kl. 19.00

Plats: Scaniarinken

Motståndare: Södertälje SK

På fredag väntar Södertälje, ett lag som inte alls fått säsongen dit dom ville, där det skriks om undergång och misär. Vi kan inte hitta åt det hållet utan förhåll oss till fakta, som exempelvis säger att vi senast vann i Scaniarinken med 6-1 och att SSK sen 3-9 mot MODO tagit tre raka segrar och sju av nio möjliga poäng.

På ämnet Green Connection hittar vi hos SSK Andreas Hjelm. Min skadade släkting och juniorlandslagsaktuelle Hugo Gustafsson är inte aktuell för spel.

Matchen i morgon sänds på C More Live samt även via webben på C More.se som du kommer till genom att klicka på nedanstående bild.

* * *

Dag: Söndag 24 november

Tid: kl. 15.00

Plats: A3 Arena

Motståndare: Kristianstad IK

På söndag väntar så nykomlingen som faktiskt tagit serien med storm, Kristianstad IK. Lagen har mötts en gång och då avgick KIK med en 2-1 seger. Dags för historiens första gröngula seger mot Kristianstad?Är vi tillräckligt ödmjuka för det?

På ämnet Green Connection hittar vi hos Kristianstad… nada.. zero.. ingenting.

Matchen i morgon sänds på C More Live 3 samt även via webben på C More.se som du kommer till genom att klicka på nedanstående bild. Biljetter köper du HÄR om du inte redan gjort det.

* * *

Björklöven tränar enligt följande under kommande vecka:

Foto:Lucas Norlin

Måndag: Kl. 11:00 – 13:00

Tisdag: Kl. 10:30 – 12:30

Onsdag: Kl. 11.00-13.00

Torsdag: Kl 10:30-12:30

Fredag: Kl 11.00 –12:30

Lördag: –

Söndag: Kl. 09.00-10.00 (Matchvärmning)

* * *

Tankar och förhoppningar inför veckan och våra tre matcher mot Västervik, Södertälje och Kristianstad? Fältet som vanligt rätt fritt..

*

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!Share
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: