Veckans matcher & träningar

Den kommande veckan bjuder likt för gångna bara på en match, men inte vilken match som helst utan en som kanske bjuder på en ny invasion?

Aktuell tabell

Just nu pågår tre matcher och ytterligare tre spelas 17.30 vilket innebär att tabellen kan komma att ha ett något annorlunda utseende på lördag, men vår serieledning sedan den 25 september, dvs 46 dagar på lördag, kan ingen röra.

Dag: Lördag den 9 november

Tid: kl. 18.00

Plats: Fjällräven Center

Motståndare: MODO Hockey

På lördag kan det vara så att vi spelar vår tredje seriefinal för säsongen då vi gästar Fjällräven Center för säsongens andra möte med MODO Hockey. MODO vann senast borta mot Mora IK med 1-5 och spelar i kväll kl 17.30 hemma mot Södertälje SK.

Sen MODO kom tillbaka till HockeyAllsvenskan till säsongen 16/17 har vi i Fjällräven Center mötts sex gånger där gästande Björklöven har ett gröngult övertag via 4-2 i segrar. MODO vann första mötet 16/17 på straffar därefter fyra raka segrar för Björklöven och en MODO-seger senast med 4-1 mot ett decimerat Björklöven där hela åtta man saknades och där Emil Norberg blev ende målskytt.

Det enda mötet hittills den här säsongen vann Björklöven i den andra omgången med 3-2 där Alexander Deilert avgjorde i förlängningen. Deilert som dessvärre lär vara avstängd på lördag

Björklöven drog det längsta strået senast lagen möttes. Hur går det på fredag? Foto:Lucas Norlin

På ämnet Green Connection hittar vi #11 Johan Forsberg, #12 Fredrik Olofsson och #27 Anton Öhman.

Matchen sänds på Sportkanalen samt även via webben på C More.se som du kommer till genom att klicka på nedanstående bild.

* * *

Björklöven tränar enligt följande under kommande vecka:

Måndag: –

Tisdag: Kl. 17.00-18.30

Onsdag: Kl. 11.00-13.00

Torsdag: Kl 11.00–13.00

Fredag: Kl 11.00 –13.00

Lördag: Kl. 09.30-10.30 (Matchvärmning)

Söndag: Ev. Kl. 10.00-11.30

* * *

Tankar och förhoppningar inför veckan och vår enda match mot MODO Hockey? Fältet som vanligt rätt fritt..

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: