Veckans matcher & träningar

Efter drömstarten med fyra raka segrar väntar nu en vecka med återigen tre matcher. Vilka möter vi och hur ser förutsättningarna ut?

Först en aktuell tabell:

Dag: Onsdag 2 oktober

Tid: kl. 19.00

Plats: A3 Arena

Motståndare: Vita Hästen

På onsdag väntar Vita Hästen som inledde med en premiärseger mot AIK, därefter två förluster mot Timrå och Tingsryd innan man slog BIK Karlskoga hemma i Norrköping i Himmelstalundshallen med 4-0. Spelar i detta nu hemma mot Västervik.

Under fjolårssäsongen möttes vi två gånger i A3 Arena och i första mötet vann vi med 4-3 och då var målskyttarna Åkerström, Selin, Granlund och Jacke Andersson. I det senare mötet blev det tyvärr torsk 0-2. Av dessa är det bara Sebastian Selin kvar, hänger han en påse på onsdag?

På ämnet Green Connection hittar vi Filip Cruseman, i fjol i Björklöven utan att göra några större avtryck.

Matchen sänds på C More Live samt via webben på C More.se som du kommer till genom att klicka på nedanstående bild. Har du ännu inte köpt biljett gör du det HÄR eller klickar på bilden ovan.

* * *

Dag: Fredag 4 oktober

Tid: kl. 19.00

Plats: Nelson Garden Arena

Motståndare: Tingsryd AIF

På fredag väntar Tingsryd som inledningsvis vann mot nykomlingen Kristianstad och Vita Hästen innan man föll mot både Timrå och BIK Karlskoga. Spelar senare i dag (17:30) hemma mot AIK. Detta Tingsryd vara alltså starkast av alla lag sett till poäng på försäsongen och till sist blev det alltså Timrå som blev det första lag att besegra Tingsryd under säsongen 19/20.

Under fjolårssäsongen möttes vi två gånger i Nelson Garden Arena och vi tog en skön 3-2 seger efter straffar i det första mötet. Målskyttar i det möte Peterson och Stål Lyrenäs två gånger om, Oskar satte även avgörande straffen. I det andra mötet en klar och sur torsk med 6-2. Målskyttar var då backarna Häman Aktell och Tornberg.

5 Häman Aktell målskytt i fjol. Foto: Lucas Norlin

I Tingsryd hittar vi på temat Green Connection backen Rasmus Bengtsson.

Tingsryd hinner innan fredagens möte med att ta sig an Västervik på bortaplan.

Matchen på fredag sänds på C More Live samt via webben på C More.se som du kommer till genom att klicka på nedanstående bild.

* * *

Dag: Söndag 6 oktober

Tid: kl. 15.00

Plats: Kristianstads Ishall

Motståndare: Kristianstad IK

På söndag väntar nykomlingen Kristianstad som i premiären föll hemma mot Tingsryd på övertid. Först ytterligare en förlust mot BIK Karlskoga innan man numer ståtar med två raka segrar mot AIK och Västervik.

Under fjolårssäsongen möttes vi inte och det blir intressant att möta säsongens nykomling.

I Kristianstad hittar vi på temat Green Connection backen Robin Axbom.

Kristianstad hinner innan söndagens möte med att ta sig an Mora på bortaplan på onsdag och klassiska SSK på hemmaplan på fredag.

Matchen på söndag sänds på C More Hockey samt via webben på C More.se som du kommer till genom att klicka på nedanstående bild.

* * *

Björklöven tränar enligt följande under denna vecka:

Måndag: Kl.  11.00-13.00

Tisdag: Kl.  10.30-12.30

Onsdag: Kl.  11:00-12:00 (Matchvärmning, Hästen värmer 10-11)

Torsdag: Kl.  09.30-10.30

Fredag: –

Lördag: –

Söndag: –

* * *

Tankar och förhoppningar inför veckan och våra tre matcher mot Vita Hästen, Tingsryd och slutligen nykomligen Kristianstad? Fältet som vanligt rätt fritt..

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

3 thoughts on “Veckans matcher & träningar

 • 29 september, 2019 kl. 21:57
  Permalänk

  Ni glömde Masiello i Hästen

  Svar
  • 30 september, 2019 kl. 18:47
   Permalänk

   Det stämmer så klart John.. Även Masiello borde kommit med.

   Svar
 • 1 oktober, 2019 kl. 17:54
  Permalänk

  Hoppas på 6 poäng i veckan, ( självklart helst fler) de känns som en rimlig målsättning om vi ska fortsätta vara ett topplag. Brukar väl krävas i snitt 2p/match för att vinna allsvenskan?

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: