Veckans matcher & träningar

Efter ännu en asjobbig vecka med två ytterligare förluster väntar nu två nya matcher kommande vecka där i vart fall en poäng är ett måste. Vilka möter vi och hur ser förutsättningarna ut?

Vi börjar med en aktuell tabell.


Dag: Onsdag 6 mars

Tid: kl. 19.00

Plats: A3 Arena

Motståndare: IK Pantern

På onsdag väntar ligaelvan Pantern på hemmaplan, ett lag vi mött tre gånger under säsongen först 1-3 i Umeå, därefter en övertidsvinst med 3-2 nere i Malmö och därefter 3-2 till Pantern efter ordinarie tid.

Målskyttar under säsongen #22 Peterson, #71 Stål Lyrenäs, #20 Granlund, #19 Söder och senast två gånger om för backen #28 Åkerström.

Under fjolårssäsongen möttes vi två gånger i A3 Arena och lika många gånger blev det seger som förlust. Först föll vi med 1-4 sedan #24 Hage gjort vårt mål och därefter 3-2 på övertid sedan kapten #13 F Andersson avgjort, övriga målskyttar först kaptenen själv samt därefter #33 Jonsson. Vilka kliver fram på onsdag?

På ämnet Green Connection hittar vi i Pantern backen Nicklas Pavel.

Matchen sänds på C More live samt via webben på C More.se som du kommer till genom att klicka på nedanstående bild. Har du ännu inte köpt biljett gör du det HÄR.

* * *

Dag: Fredag 8 mars

Tid: kl. 19.00

Plats: Tegera Arena

Motståndare: Leksands IF

På fredag väntar tabellfyran på bortaplan, förhoppningsvis säsongens sista match för vårt representationslag.

Under säsongen tre tidigare möten, först över tidsvinst i Umeå med 2-1, därefter samma siffror ordinarie tid i Dalarna innan Leksand vann senast 4-1 i Umeå och A3 Arena.

Målskyttar under säsongen #37 J Andersson x 2, #28 Åkerström samt #10 Norberg.

Under fjolårssäsongen möttes vi två gånger i Tegera Arena och lika många gånger blev det seger som förlust. Först föll vi med 1-2 på straffar sedan #26 Stenqvist gjort vårt mål men sedan 4-2 och våra mål från #22 Peterson, #37 J Andersson, #77 Lindqvist samt #16 Talaja. Vilka kliver fram på fredag?

I Leksand hittar vi på temat Green Connection ingenting just nu, i truppen har vi dock som bekant Tobias Forsberg som vi så klart inte glömmer att skänka en extra tanke till. #kämpatobbe

Leksand hinner innan fredagens möte med att ta sig an Vita Hästen på hemmaplan. Detta sker på onsdag då vi samtidigt alltså möter Pantern hemma i A3 Arena.

Matchen på fredag sänds på C More Hockeysamt via webben på C More.se som du kommer till genom att klicka på nedanstående bild.

* * *

Björklöven tränar enligt följande under denna vecka:

Måndag: Kl.  11.00-13.00

Tisdag: Kl.  11.00-13.00

Onsdag: Kl. 11.00-12.00 (Matchvärmning, Pantern värmer kl. 10 – 11)

Torsdag: Kl.  11.00-13.00

Fredag:  Kl.  11.00-12.00 (Matchvärmning)

Lördag: –

Söndag: –

* * *

Tankar och förhoppningar inför veckan och våra två matcher mot Pantern och Leksand? Fältet som vanligt rätt fritt..

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

2 thoughts on “Veckans matcher & träningar

 • 3 mars, 2019 kl. 19:40
  Permalänk

  Ber till högre makter att vi får med oss minst en pinne mot Pantern…men det vete gudarna om vi tar nån poäng alls på de matcher som är kvar!! Känns som hoppet är att Tingsryd eller Almtuna tappar poäng…och helst då i omg 51!! Pallar inte ett sista-omgången-drama igen!!!

  Svar
 • 4 mars, 2019 kl. 09:33
  Permalänk

  Undrens tid är förbi och vi kan nu inget själva göra för att påverkar bilden uppåt. Nu är det bara att minimera smärtan och sikta på nästa år. Önskar en vinst mot Pantern om än det ser mörkt ut.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: