Veckans matcher & träningar

Efter veckans matcher mot MODO och Vita Hästen kan det väl vara dags att kika mot den kommande veckan och vilka matcher vi spelar samt hur laget tränar.

Aktuell tabell:


Dag: Onsdag 16 januari

Tid: kl. 19:00

Plats: Scaniarinken

Motståndare: Södertälje SK

Dags för en klassisk match mellan två klassiska lag i en klassisk bortaarena, Södertälje vs Björklöven i Scaniarinken.

Södertälje kommer närmast från en start 4-3 seger efter förlängning borta mot Pantern där man vände ett 1-3 underläge i den tredje perioden. Nyckeln som vanligt mot SSK är att få stopp på firma Dyk/Meyer, en duo som gjort lika många poäng ihop som vår topp 4 i den interna poängligan. Dessa två spelare har Björklöven för övrigt tackat nej till under de senaste säsongerna.

Ifjol vann vi först bortamötet med SSK via en 3-2 seger  efter 13-33 i skott. Andra mötet i Scaniarinken slutade med en 3-1 seger för SSK där vi vann skotten med 35-17. Vi möttes i Scaniarinken även i slutspelsserien där vi återvann skotten stort 37-25 men SSK vann matchen med 1-0. Receptet med andra ord, få, men effektiva skott.

Under säsongen har vi mötts en gång nere i Södertälje och då vann hemmalaget med 3-0, men vi vann skotten med 27-25.

Matchen på onsdag sänds på Sportkanalenoch så förstås även via webben på C More.se som du kommer till genom att klicka på nedanstående bild. 

* * *

Dag: Lördag 19 januari

Tid: kl. 18.00

Plats: A3 Arena

Motståndare: IK Oskarshamn

Till helgen väntar så en ny lördagsmatch då serieledande Oskarshamn gästar A3 Arena, ett Oskarshamn som igår tog sig an Västerås på hemmaplan och vann med 3-1-

Oskarshamn hinner innan lördagens möte ta sig an IK Pantern hemma i Be Ge Hockey Center. Detta sker på onsdag.

I fjol vann vi bägge mötena med IK Oskarshamn på hemmaplan via 5-1 och 4-0. Målskytt i första mötet bl.a. Jacob Andersson och målskyttar i det andra mötet bl.a. Simon Åkerström och Mattias Granlund. Vi möttes även i Slutspelsserien då vi vann hemma i A3 Arena med 3-2 på övertid sedan bl.a. Cody Murphy hittat nätet i den matchen.

Det enda mötet hittills i A3 Arena lagen emellan slutade också med gröngul viktoria via 3-2.

I Vita Hästen hittar vi på temat Green Connection exlövet Alex Hutchings som ligger på en 15:e plats i poängligan med 8 mål och 18 assists.

Matchen på lördag sänds på C More Live 3 och som vanligt även via webben på C More.se som du kommer till genom att klicka på nedanstående bild. 

* * *

Björklöven tränar enligt följande under denna vecka:

Måndag: Kl. 11.00-13.00

Tisdag: Kl.  10.00-11.30

Onsdag: 

Torsdag:  Kl. 14.00-15.00

Fredag: Kl. 11.00-13.00

Lördag: Kl. 09.30-10.30 (matchvärmning, Oskarshamn värmer 10.30-11.30)

Söndag: –

* * *

Tankar och förhoppningar inför veckan och våra två matcher mot Södertälje och Oskarshamn? Fältet som vanligt rätt fritt..

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: