Veckans matcher & träningar

Efter veckans matcher mot Tingsryd (i torsdags) och BIK Karlskoga som spelas i detta nu kan det väl vara dags att kika vilka matcher vi spelar den kommande veckan och även hur laget tränar.

Aktuell tabell:Dag: Onsdag 9 januari

Tid: kl. 19:00

Plats: Fjällräven Center

Motståndare: MODO Hockey

Vi fortsätter 2019 med ytterligare en bortamatch, denna gång MODO som i fredags föll borta mot SSK med 2-3 och i detta nu spelar borta mot Oskarshamn.

Sen MODO kom tillbaka till HockeyAllsvenskan till säsongen 16/17 har vi i Fjällräven Center mötts fyra gånger där gästande Björklöven har ett gröngult övertag via 3-1 i segrar. MODO vann första mötet 16/17 på straffar därefter alltså tre raka segrar för Björklöven. Målskyttar förra säsongen var bl.a. kapten Andersson vid båda matcherna och annars Jacob Andersson, Erik Rainersson och Mattias Granlund av de spelare som finns kvar och även torde vara tillgängliga för spel.

Under säsongen två segrar för MODO i A3 Arena, första mötet 3-1 och det senare 4-3 på straffar. Första gröngula segern för säsongen?

I MODO hittar vi på temat Green Connection exlövet Victor Öhman som säsongen 13/14 noterades för 14 matcher i den gröngula dressen.

Matchen på onsdag sänds på C More Hockey och så förstås även via webben på C More.se som du kommer till genom att klicka på nedanstående bild.

* * *

Dag: Lördag 9 januari

Tid: kl. 15:15

Plats: A3 Arena

Motståndare: HC Vita Hästen

Efter ett gäng bortamatcher, även om vi i detta nu spelar hemma mot BIK Karlskoga, på lördag dags för ny hemmamatch hemma i A3 Arena.

Denna gång jumbon Vita Hästen som senast slog Västerås IK och som i dag har spelat hemma mot SSK.

Förra säsongen i A3 Arena först torsk 1-2, därefter en repris via 1-2. Säsongen 16/17 däremot hemmaseger 6-2 men därefter torsk 2-4. Backar vi sedan till 15/16 så först hemmaseger 3-0 och sedan en ny seger 2-1. Sett till de två senaste säsongerna risk för bortaseger, men väger vi in säsongen dessförinnan och hur det sett ut den här säsongen kan det bli en gröngul lördag.

Under den här säsongen först en straffseger för Björklöven (4-3) och sedan hemma i A3 Arena 4-3 redan vid ordinarie tid. Målskyttar vid båda matcherna var #40 Sebastian Selin (tot. 3 kassar), får se om det kommer fler mål på lördag.

I Vita Hästen hittar vi på temat Green Connection exlövet Axel Levander och Henrik Nyberg.

Matchen på lördag sänds på C More Live och som vanligt även via webben på C More.se som du kommer till genom att klicka på nedanstående bild.

* * *

Björklöven tränar enligt följande under denna vecka:

Måndag: Kl. 11.00-13.00

Tisdag: Kl. 11.00-13.00

Onsdag: Kl. 11.00-13.00

Torsdag: Kl. 11.00-13.00

Fredag: Kl. 11.00-13.00

Lördag: Kl. 09.30-10.30 (matchvärmning)

Söndag: –

* * *

Tankar och förhoppningar inför veckan och våra två matcher mot MODO och Vita Hästen? Fältet som vanligt rätt fritt..

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: