Veckans matcher & träningar

Dags för en något lugnare vecka med två matcher på schemat i årets mellandagar efter jul. Vilka möter vi då och när?

Aktuell tabell:

*

Dag: Torsdag 27 december

Tid: kl. 19:00

Plats: NKT Arena Karlskrona

Motståndare: Karlskrona HK

Karlskrona HK är i skrivande stund tabellfemma med 46 inspelade poäng, två fler än gästande Björklöven och kommer närmast från en hemsk 0-7 förlust borta mot Oskarshamn.

Under fjolårssäsongen mötte vi aldrig KHK då de spelade i SHL, men under den här säsongen först 4-5 i Umeå och då var det kapten Andersson, Åkerström, Jacob Andersson samt Mattias Granlund som var målskyttar. I det andra mötet, som även det spelades i A3 Arena slutade med 1-0 efter det att Alexander Wiklund satte GWG i PP och redan i 11:e minuten.

Vilka kliver fram på torsdag?

Matchen på torsdag sänds på C More Live och via webben på C More.se som du kommer till genom att klicka på nedanstående bild.

* * *

Dag: Lördag 29 december

Tid: kl. 18:00

Plats: Plivit Trade Hallen

Motståndare: Västerviks IK

Hemmalaget Västervik är i skrivande stund tabell12:a med 38 inspelade poäng, att jämföras med Björklövens 44, och de kommer närmast från en 4-2 seger borta mot MODO Hockey i Fjällräven Center.

Så här långt under säsongen först en strafförlust i Umeå 3-4, där hämtade vi upp 0-3 från första perioden och våra mål gjorde av Jacob Andersson, Jacob Peterson samt Mikka Pukka. Även det andra mötet i A3 Arena och denna gång revansch via 3-0 och våra mål från William Eriksson, Jacob Stenqvist samt Jacob Andersson.

Fler mål från någon av dem denna gång?

Under fjolårssäsongen möttes vi två gånger i Plivit Trade Hallen, först 2-0 och sedan 5-3 i hemmalagets favör. Målskyttar i det senare mötet #37 J Andersson x 2 samt kaptenen #13 F Andersson.

Innan lördagens möte i Plivit Trae Hallen spelar Västervik på torsdag hemma mot SSK. Lite intressant ändå att både KHK och då nämnda Västervik är de två lag som spelar två hemmamatcher i mellandagarna medans Björklöven och IK Pantern är de enda lag inte spelar hemma under mellandagarna.

Matchen på Lördag sänds på C More Live och via webben på C More.se som du kommer till genom att klicka på nedanstående bild.

* * *

Björklöven tränar enligt följande under kommande vecka:

Måndag: –

Tisdag: –

Onsdag: Kl. 11.00-13.00

Torsdag: Kl. 12.00-13.00 (Matchvärmning KHK)

Fredag: –

Lördag: –

Söndag: –

* * *

Tankar och förhoppningar inför veckan och våra två matcher mot Karlskrona och Västervik? Fältet som vanligt rätt fritt..

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: