Veckans matcher & träningar

Dags för en lite lugnare veckan rent matchmässigt med endast två matcher på schemat. Vilka möter vi då och när?

 

Dag: Onsdag 5 december

Tid: kl. 19:00

Plats: A3 Arena

Motståndare: Södertälje SK

Södertälje spelar just nu mot IK Pantern (Start 17.30) och beroende hur det går där och i Björklövens match senare ikväll (18.30) så kommer endera laget ligga sjua, det andra kommer ligga åtta. Löven kan ramla ned nedanför strecket vid förlust och Panternvinst.

I fjol vann vi det första mötet med SSK. Trots underläge så vände vi och vann med 4-1 där Alex Hutchings (Numer Oskarshamn) var het med 1+2 och Austin Farley (Numera Luleå) med 0+2. Det andra mötet gick till övertid där Valkvae-Olsen (Numera Leksand) avgjorde till en 2-1 fördel för SSK. Mattias Granlund har haft en assist i bägge matcherna.

Matchen på onsdag sänds på C More Hockey och via webben på C More.se som du kommer till genom att klicka på nedanstående bild. Matchbiljetter hittar du HÄR.

* * *

Dag: Fredag 7 december

Tid: kl. 19:00

Plats: Be-Ge Hockey Center

Motståndare: IK Oskarshamn

IK Oskarshamn spelar i detta nu borta mot Västerås IK och kan i händelse av seger gå upp i serieledning, beroende på om Västervik kan rå på just nu serieledande AIK på hemmaplan.

Fjolårssäsongens två möten lagen emellan slutade med idel IKO segrar via först förkrossande 6-1 och sen en seger efter straffar (3-2) då exlövet Marcus Björk (Numera Örebro) trollade in den avgörande straffen och fullbordade då ett hattrick. Den matchen är dock inte bara av ondo, då det faktiskt var den första poängen vi tagit i Be Ge Hockey Center sedan 10 februari 2010 och bröt därmed en nio matcher lång poänglös streak. Kan vi nu, nästan åtta år senare, ta en ny trepoängare?

Innan mötet på fredag hinner vi som bekant möta Vita Hästen(söndag) och enligt ovan på onsdag möta Södertälje medan då Oskarshamn under söndagskvällen möter Västerås på bortaplan och på onsdag ta sig an IK Pantern.

Matchen på fredag sänds på C More Live och via webben på C More.se som du kommer till genom att klicka på nedanstående bild.

 

* * *

Björklöven tränar enligt följande under kommande vecka:

Måndag: Kl. 11.00-13.00

Tisdag: Kl. 11.00-13.00

Onsdag: Kl. 11.00-12.00 (Matchvärmning, SSK hemma. SSK värmer 10.00-11.00)

Torsdag: 11.00-13.00

Fredag: –

Lördag: –

Söndag: –

* * *

Tankar och förhoppningar inför veckan och våra matcher mot Södertälje SK och IK Oskarshamn? Fältet som vanligt rätt fritt..

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.


Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: