Veckans matcher & träningar

Dags för en väldigt matchintensiv period med hela fyra matcher den kommande veckan. Vilka möter vi då och när?

 

Dag: Måndag 19 november

Tid: kl. 19:00

Plats: A3 Arena

Motståndare: Karlskrona HK

Gästande Karlskrona ligger efter 5-3 borta mot IK Pantern på plats fyra i tabellen och hela elva poäng oss på en tionde plats efter 18 omgångar. KHK ligger trea i bortatabellen och tagit 17 poäng på nio bortamatcher. Det att jämföra Björklövens hemmafacit där vi tagit 15 poäng på elva hemmatcher.

Förra säsongen möttes vi inte då KHK spelade i SHL.

Matchen på onsdag sänds på C More Hockey och via webben på C More.se som du kommer till genom att klicka på nedanstående bild. Matchen är benämnd som seniorkväll och biljett köper du HÄR.

***

Dag: Onsdag 21 november

Tid: kl. 19:00

Plats: A3 Arena

Motståndare: Västerviks IK

Vi ligger i skrivande stund enligt ovan på en tionde plats efter 18 omgångar med 22 inspelade poäng. Gästande Vvik ligger på 12:e plats, tre poäng efter. Sommarstaden ligger 6:a i bortatabellen och har tagit 12 poäng på 11 bortamatcher, vilket gör laget betydligt vassare på just bortaplan än hemma. Vårt hemmafacit är ju 15 poäng på elva hemmatcher.

Västervik som motståndare har ju sedan de gick upp i hockeyallsvenskan fortsatt varit ett mörker. Vi föll senast med 3-4 hemma för en dryg månad senast, vilket innebär att vi nu är uppe i en trepoängare på nio möten sedan Västervik gick upp och 15-31 i mål.

Innan mötet på onsdag hinner vi som bekant enligt ovan på måndag möta Karlskrona hemma i A3 och Västervik just nu möta Södertälje på bortaplan.

Matchen på fredag sänds via webben på C More.se som du kommer till genom att klicka på nedanstående bild. Matchbiljett till denna ”Studentkväll” köper du HÄR.

* * *

Dag: Fredag 23 november

Tid: kl. 19:00

Plats: Johanneshov

Motståndare: AIK

AIK ligger stabilt kvar i toppen som man gjort hela säsongen, på samma poäng som Oskarshamn. Laget vann senast mot Almtuna med 5-2 på Hovet och är trygga och stabila på hemmaplan vilket 24 poäng på tio hemmamatcher visar. Med det är man bäst i HockeyAllsvenskan och man har ännu inte nollats på Hovet.

Ifjol föll vi med 5-1 i det första mötet men fick med oss poäng i möte två som slutade 3-2 efter övertid.

Innan mötet på fredag hinner vi som bekant möta både Karlskrona (måndag) och Västervik (onsdag) och AIK kommer att spela mot Västerås (hemma på söndag) och Tingsryd (borta på onsdag).

Matchen på fredag sänds på C More Hockey och webben på C More.se som du kommer till genom att klicka på nedanstående bild.

***

Dag: Söndag 21 november

Tid: kl. 15:00

Plats: A3 Arena

Motståndare: Västerås IK

Nykomlingen och gästande Västerås ligger i skrivande stund på 6:e plats, med 28 inspelade poäng vilket gör att de ligger sex poäng före oss. tre poäng efter. Gurkstaden ligger 8:a i bortatabellen och har tagit nio poäng på nio bortamatcher. Vårt hemmafacit är ju 15 poäng på elva hemmatcher.

Vi möttes inte förra säsongen då Västerås tillfälligt spelade i HockeyEttan. Vi var ju faktiskt det lag som genom Zack Hamills sena mål skickade VIK till det ödesdigra kvalet.

Innan mötet på söndag hinner vi som bekant enligt ovan möta Karlskrona och Västervik hemma i A3 Arena och AIK på Hovet. Västerås hinner med att möta AIK borta på söndag, Södertälje på onsdag och Almtuna på fredag. Bägge på hemmaplan.

Matchen på söndag visas på C More Hockey och via webben på C More.se som du kommer till genom att klicka på nedanstående bild. Matchbiljett till denna match som kallas ”Hjältarnas match” köper du HÄR.

 

* * *

Björklöven tränar enligt följande under kommande vecka:

Måndag: Kl. 11.00-12.00 (Matchvärmning, Karlskrona hemma).

Tisdag: Kl. 11.00-13.00

Onsdag: Kl. 11.00-12.00 (Matchvärmning, Västervik hemma).

Torsdag: Kl. 11.00-13.00

Fredag: –

Lördag: –

Söndag: Kl. 09.30-10.30 (Matchvärmning, Västerås hemma).

* * *

Tankar och förhoppningar inför veckan och våra matcher mot Almtuna och Leksand? Fältet som vanligt rätt fritt..

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.


Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: