Veckans matcher & träningar

Vi hoppas i veckan kunna rida vidare på vår poängstreak och blickar framåt mot veckans tre matcher. Kommer Fagervall och gänget får fira fler segrar?

Arkivbild på headcoach Fagervall, fler poäng i veckan? Foto: Erik Sandin / Frilansfotograferna

 

När spelar vi och vilka kommer vi möta?


Dag: Onsdag 31 oktober

Tid: kl. 19:00

Plats: A3 Arena

Motståndare: Vita Hästen

Gästerna Vita Hästen ligger i detta nu på plats 12 i tabellen och har dessutom spelat 14 matcher mot våra 12. Laget föll i fredags borta mot SSK med 2-4. Hemmalaget 12:a i hemmaligan medans Hästen via 5 poäng på sju bortamatcher ligger på 11:e plats i ligan med detta facit.

Förra säsongen slutade matcherna hemma mot Hästen 1-2 sedan Hutchings nätat och även 1-2 i det andra mötet. Den gången var det Filip Riska som hittade nätet. Så på onsdag måste helt enkelt någon annan kliva fram.

Matchen på onsdag sänds för övrigt på C More Live och via webben på C More.se som du kommer till genom att klicka på nedanstående bild. Biljett köper du HÄR.

* * *

Dag: Fredag 2 november

Tid: kl. 19.00

Plats: Scaniarinken

Motståndare: SSK

Hemmalaget Södertälje ligger i detta nu på plats 9 i tabellen och har visserligen ett förspräng på fem poäng, men då med en match mer spelad. Laget vann i fredags hemma mot Vita hästen med 4-2. Hemmalaget 12.a i hemmaligan medans Hästen via 5 poäng på sju bortamatcher ligger på 11:a i ligan med detta facit. SSK hinner innan fredagens möte i Scaniarinken ta sig an Pantern borta i Rosengårds Ishall.

Ifjol vann vi ett möte vardera mot SSK på bortaplan i grundserien via först 2-3 efter fin 5-minperiod i andra perioden då vi efter mål från Rainersson, Murphy samt Talaja gick från 0-0 till 3-0. Sedan revansch för SSK i det andra mötet via 3-1. Gröngul målskytt den gången Austin Farley.

Mötet i slutspelsserien vill vi alla helst glömma, men i historieböckerna kommer det ändå alltid stå 1-0 till SSK och att David Bergman var domare. Fortfarande riktigt frustrerad och irriterad då man tänker på det. Tänk om. Men, men.

Matchen på fredag sänds iaf på C More Live och via webben på C More.se som du kommer till genom att klicka på nedanstående bild.

* * *

Dag: Söndag 4 november

Tid: kl. 15.00

Plats: A3 Arena

Motståndare: IK Oskarshamn

Gästerna Oskarshamn ligger i detta nu lite oväntat på plats 2 i tabellen och bara poängen bakom AIK trots att de spelat två matcher fler. Man slog i går MODO hemma med 5-2 och befäste på så sätt sin fina tabellposition. Vi i detta nu alltså 12:a i hemmaligan medans Oskarshamn via 14 poäng på sex bortamatcher (målskillnaden 22-8) toppar ligan sett till spelade bortamatcher. Oskarshamn hinner innan söndagens möte i A3 Arena ta sig an både Västerås och IK Pantern hemma i Be-Ge Hockey Center.

Ifjol vann vi bägge mötena med IK Oskarshamn på hemmaplan via 5-1 och 4-0. Målskytt i första mötet bl.a. Jacob Andersson och målskyttar i det andra mötet bl.a. Simon Åkerström och Mattias Granlund. Vi möttes även i Slutspelsserien då vi vann hemma i A3 Arena med 3-2 på övertid sedan bl.a. Cody Murphy hittat nätet i den matchen.

Matchen på söndag sänds på C More Hockey och via webben på C More.se som du kommer till genom att klicka på nedanstående bild. Biljett köper du HÄR.

* * *

Björklöven tränar enligt följande under kommande vecka:

Måndag: Kl. 11.00-13.00

Tisdag: Kl. 11.00-13.00

Onsdag: Kl. 11.00-12.00 (Matchvärmning, Vita Hästen hemma). Hästen värmer kl. 10 – 11.

Torsdag: Kl. 11.00-13.00

Fredag: –

Lördag: –

Söndag: Kl. 09.30 – 10.30 (Matchvärmning, IK Oskarshamn hemma).

* * *

Tankar och förhoppningar inför veckan och dess tre matcher mot Vita Hästen, SSK och IK Oskarshamn? Fältet som vanligt rätt fritt..

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: