Veckans matcher & träningar

Efter kämpasegern mot Västerås 0-2 i lördags blickar vi framåt mot veckans matcher två matcher.

Klicka på bilden ovan för att få fullständiga villkor för riskfritt spel hos Coolbet.

När spelar vi och vilka kommer vi möta?

Dag: Onsdag 10 oktober

Tid: kl. 19:00

Plats: Gränbyhallen

Motståndare: Almtuna IS

Almtuna kommer närmast från en kassaskåpssäker 4-0 vinst borta mot IK Pantern och överlämnade därmed jumboplatsen till Tingsryd.

Under förra säsongen vann vi bägge bortamötena med Almtuna, dels efter förlängning med 4-3 och sen hela 4-0 i det andra bortamötet. Dock föll vi 2-4 i första hemmamötet för att sen vinna med 3-2 efter förlängning i det andra. Här kan vi notera att kapten Fredric Andersson ifjol svarade för ett mål och tre assist i mötena med AIS, så fortsätter han snitta en poäng. Även Jacob Stenqvist brukar göra poäng. 1+2 ifjol.

Matchen på onsdag sänds för övrigt på C More Live och via webben på C More.se som du kommer till genom att klicka på nedanstående bild.

* * *

Dag: Fredag 12 oktober

Tid: kl. 19.00

Plats: A3 Arena

Motståndare: AIK

AIK har inlett precis som väntat som den tippade seriesegraren som man är och leder serien med en poäng före Modo och tre före Oskarshamn. AIK mötte just Oskarshamn på bortaplan i fredags och föll efter straffar med 3-2.

Under fjolårssäsongen slog vi AIK i bägge mötena hemma via 4-1 och 4-2. På bortaplan blev det två förluster, dels 1-5 och dels 2-3 efter förlängning. Ingen spelare brular poängmässigt sticka ut mot Stockholmslaget utan bäst för dagen brukar gälla.

Innan mötet på lördag hinner AIK med att just nu möta Leksand på Hovet och sen även Pantern på onsdag, även det på hemmaplan.

Matchen på lördag sänds på C More Hockey och via webben på C More.se som du kommer till genom att klicka på nedanstående bild. Biljett köper du HÄR.

* * *

Björklöven tränar enligt följande under kommande vecka:

Måndag: Kl. 11.00-13.00

Tisdag: Kl. 11.00-13.00

Onsdag: Almtuna IS borta

Torsdag: Kl. 11.00-13.00

Fredag: Kl. 12.00-13.00 (Matchvärmning, AIK hemma)

Lördag: –

Söndag: –

* * *

Tankar och förhoppningar inför veckan och dess två matcher..?! Fältet som vanligt fritt..

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.


Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

One thought on “Veckans matcher & träningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: