Veckans matcher & träningar!

Äntligen premiär till veckan och riktiga poäng som står på spel. Fagervall har pratat om att det nu är skarpt läge och egentligen spelar väl förlusten mot Luleå eller vinsten senast mot Vännäs någon direkt roll. På samma sätt som den sköna segern borta mot MODO i Fjällräven Center under augusti.Nu väntar hursom en ny vecka med bl.a. den efterlängtande premiären i A3 Arena, totalt två matcher och då alltså sex möjliga poäng.

Klicka på bilden ovan för att få fullständiga villkor för riskfritt spel hos Coolbet.

När spelar vi och vilka kommer vi möta?

Dag: Fredag 21 september

Tid: kl. 19:00

Plats: A3 Arena

Motståndare: MODO Hockey

I vårt tips inför säsongen har ni säkert noterat att vi tippat Björklöven på plats 4 och gästande MODO på platsen ovanför. Lagen möttes en gång under försäsongen och då nollade Björklöven MODO i Fjällräven Center i upptakten av SCA-cupen via 3-0. Men det är historia i dag och inte värt ett skit på fredag.

Under försäsongen har MODO vunnit tre av sex matcher, i genrepet seger med 5-2 hemma mot Örnsköldsvik. Här kontrar vi med fyra segrar på åtta matcher och 6-1 borta mot Vännäs i genrepet.

Under förra säsongen vann vi båda mötena hemma mot MODO Hockey med 3-2 respektive 2-1 efter straffar då #37 Jacob Andersson avgjorde. Vem eller vilka kliver fram på fredag?

Matchen på fredag sänds för övrigt på C More Hockey samt via webben på C More.se som du kommer till genom att klicka på nedanstående bild. Har du tänkt köpa biljett till på fredag, men ännu inte gjort det gör du det HÄR.

Cmore-600x341

* * *

Dag: Söndag 23 september

Tid: kl. 17:30

Plats: Himmelstalundshallen

Motståndare: HC Vita Hästen

I vårt tips inför säsongen har ni säkert noterat att vi tippat hemmalaget HC Vita Hästen på plats 11 och vårt eget Björklöven på plats 4.

Under försäsongen har Vita Hästen vunnit tre av sex matcher, i genrepet torsk med 1-5 hemma mot AIK. Här kontrar vi med fyra segrar på åtta matcher och 6-1 borta mot Vännäs i genrepet.

Under förra säsongen vann vi det ena mötet borta mot HC Vita Hästen där hemmalaget vann första matchen med 4-3 på övertid medan vi vann den andra med 3-2 med även då avgörande först på övertid. Vem eller vilka kliver fram på söndag?

Innan mötet på söndag hinner HC Vita Hästen på fredag möta Pavels IK Pantern hemma i Himmelstalundshallen.

Matchen på söndag sänds för övrigt på C More Hockey samt via webben på C More.se som du kommer till genom att klicka på nedanstående bild.
Cmore-600x341

* * *

Så här tränar då Björklöven under denna vecka:

Måndag: kl. 11.00-13.00 på Nolia 1

Tisdag: kl. 11.00-13.00 på Nolia 1

Onsdag: kl. 11.00-13.00 på Nolia 1

Torsdag: kl. 11.00-13.00 i A3 Arena

Fredag: kl. 11 – 12 (matchvärmning i A3 Arena)

Lördag: kl. 11.00-12.30 i A3 Arena

Söndag: –

* * *

Tankar och förhoppningar inför premiären och veckans två matcher..?! Fältet som vanligt fritt..

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: